Acum la Digi FM Nono Semen SMILEY - CULOAREA TA

16342 articole scrise de Digi FM

Odessa,,Ukraine,-,August,9,,2021:,Loading,Grain,Into,Holds

UE ar putea subvenţiona transportul cerealelor exportate de Ucraina, anunță Bloomberg

Comisia Europeană (CE) ''analizează cu atenţie'' subvenţionarea transportării cerealelor ucrainene prin statele membre UE, după ce câteva ţări au interzis importurile, a anunţat sâmbătă postul public de radio din Polonia, fără a preciza sursa informaţiei, transmite Bloomberg.

Arrested,Man,Hands,Close,Up

Bărbat arestat după ce, într-o transmisiune pe Facebook, a ameninţat că omoară un poliţist. Persoana vizată este un angajat al MAI

Un bărbat din municipiul Calafat, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, într-o transmisiune în direct pe Facebook, a afirmat că deţine un pistol cu care intenţionează să omoare un poliţist.

masina de politie romania

Trei răniţi, între care un copil mic, după ce o maşină condusă de un cetăţean străin s-a răsturnat pe DN 1, în judeţul Cluj

Trei persoane, între care un copil în vârstă de trei ani, au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă pe Drumul Național 1, în judeţul Cluj. În urma evenimentului, circulaţia rutieră pe DN 1 nu a fost afectată.

Adrian Oros și Marcel Ciolacu

Fostul ministru Adrian Oros, despre Ciolacu: „Un băieţaş gonflat de scribi bine plătiţi şi protejat de băieţii deştepţi, ajutat să-şi elimine adversarii din partid”

Fostul ministru al Agriculturii, senatorul Adrian Oros îl critică în termeni duri pe premierul Marcel Ciolacu pe care îl descrie drept „un băieţaş care nu ştie dacă, când şi cum şi-a obţinut licenţa, un băieţaş care şi-a făcut rost de un certificat de revoluţionar la 30 de ani după Revoluţia din '89, un băieţaş gonflat de scribi bine plătiţi şi protejat de băieţii deştepţi, ajutat să-şi elimine adversarii din partid, adversari care, culmea, aveau şi avantajul nedrept al bacalaureatului”.

Mother,Holding,Child's,Hand,Who,Fever,Patients,In,Hospital,To

Anchetă a Poliţiei după ce o tânără de 25 de ani a murit în spital, la câteva ore după internare. Femeia era însărcinată în trei luni

Poliţiştii botoşăneni au demarat o anchetă după ce o tânără de 25 de ani din municipiul Botoşani a murit, vineri, pe Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" la câteva ore după ce a fost internată.

jandarmerie-facebook

Tânără care se spânzurase, salvată de un vecin jandarm: „Am simţit mult timp mirosul de pudră de pe faţa fetei”

O tânără de 25 de ani care se spânzurase cu o eşarfă legată de ţeava de gaz a fost salvată de un jandarm, acesta fiind alertat de un vecin speriat că prietena lui nu mai răspunde la telefon.

provocare

Părinți care sparg ouă în capul copiilor, provocarea devenită virală pe TikTok. Oamenii, revoltați: „Cât de plictisit să fii să faci asta?”

O provocare devenită virală pe TikTok, în care părinți se filmează în timp ce sparg ouă în capul copiilor și apoi râd, a stârnit un val de comentarii pe rețelele sociale.

Contrabandă cu țigări,pachete de tutun

Şofer bulgar, reţinut. A încercat să introducă în România, prin PTF Giurgiu, 435.000 de pachete de ţigări de contrabandă

Un şofer bulgar a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a încercat să introducă în România, prin PTF Giurgiu, peste 430.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproape 11 milioane de lei, ascunse, prin metoda capac, într-un TIR ce transporta produse alimentare din Bulgaria în Belgia.