Acum la Digi FM Alex Vidia Tyla - Water

15691 articole scrise de Digi FM

Airplane,,View,From,Airport,Terminal.

Zborurile de pe aeroportul Catania - Fontanarossa din Italia, suspendate temporar din cauza unui incediu

Ministerul Afacerilor Externe informează luni cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Italia că, potrivit datelor transmise de responsabilii aeroportului internaţional din Catania, în perioada 17 - 19 iulie 2023 (orele 14:00), toate zborurile programate de pe/către aeroportul Catania-Fontanarossa Vincenzo Bellini sunt suspendate din cauza unui incendiu.

Waving,Colorful,National,Flag,Of,Germany.

Berlinul vrea ca în 2025 să aibă divizia militară „cel mai bine echipată” din Europa

Germania este încrezătoare că în 2025 va reuşi să aibă cel mai bine echipată divizie militară dintre toţi membrii europeni ai NATO, a declarat pentru Reuters şeful armatei, Alfons Mais, în condiţiile în care aliaţii se străduiesc să-şi pregătească trupele cât mai bine, ca urmare a invaziei ruse din Ucraina.

Russia Ukraine Conflict: Operation European Support

Rusia iese din acordul cerealelor din Marea Neagră. Prețul grâului a crescut

Raluca Turcan

Raluca Turcan, după ce PSD i-a cerut demisia în urma scandalului de la „azilele grozei”: „Toate lucrurile erau în regulă”

dan negru si madalina manole

Dan Negru, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: "N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau"

În preajma a 13 ani de când Mădălina Manole a dispărut dintre noi, Dan Negru a făcut o declarație curajoasă, surprinzătoare și dură în același timp.

Restricții rutiere din cauza valului de caniculă/ Shutterstock

Restricții rutiere din cauza valului de caniculă. Ce trebuie să știe șoferii

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat restricții rutiere în intervalul 17-19 iulie, pe fondul valului de caniculă care afectează aproape toată țara. Termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între 37 și 39 de grade Celsius.

Caracatiță prinsă de un turist/ Foto: TikTok

Video Imaginile care au terifiat internetul. Ce a pățit un bărbat care se afla la plajă în Spania: „Când se îndrăgostește de tine și...”

Un turist a avut parte de o experiență inedită, care pentru unii ar putea să fie foarte traumatizantă. În timp ce se relaxa într-o stațiune din Spania, tânărul s-a „împrietenit” cu o caracatiță. 

politia-masina-3-2

Trei persoane au fost rănite în Prahova, după ce un microbuz a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un stâlp

Trei persoane, între care un minor, au fost rănite, luni, după ce şoferul unui microbuz care face curse de transport călători între Ploieşti şi oraşul Boldeşti Scăeni a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autovehiculul a izbit un stâlp şi s-a oprit într-un gard.