Acum la Digi FM Gabriel Cindea MURA MASA - Lovesick

16340 articole scrise de Digi FM

Caniculă/ Shutterstock

Cod portocaliu de caniculă luni în Bucureşti şi în şapte judeţe. Val de căldură în toată ţara duminică şi luni

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de caniculă pentru luni în Bucureşti şi în şapte judeţe. Restul ţării se află sub cod galben de căldură duminică şi luni.

accident 2 mai

Tatăl fetei care a fost omorâtă în accidentul de la 2 Mai: „Şoferul vinovat să plătească, să facă puşcărie”

Volodimir Zelenski

Zelenski promite să răzbune atacul de la Cernihiv, soldat cu şapte morţi şi 144 de răniţi

Preşedintele Volodimir Zelenski a promis că Ucraina va riposta după ce şapte persoane, inclusiv o fetiţă de şase ani, au fost ucise şi 144 au fost rănite, sâmbătă, în urma atacului rusesc cu rachetă asupra pieţei centrale din oraşul istoric Cernihiv, situat în nordul Ucrainei.

copil dispărut

Adolescent de 14 ani dispărut de două zile, căutat de poliţie. Copilul din Vrancea n-a mai fost văzut de vineri

Poliţiştii din Vrancea sunt în alertă după dispariţia unui băiat în urmă cu două zile. Copilul a fost văzut ultima dată vineri dimineaţă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el.

Messi a adus primul trofeu pentru Inter Miami

Messi a adus primul trofeu pentru Inter Miami. Argentinianul a ajuns la 44 de trofee în carieră, un record (VIDEO)

Inter Miami, noul club al lui Lionel Messi, s-a impus sâmbătă în finala Leagues Cup, în faţa echipei Nashville, la loviturile de departajare (1-1, 10 - 9), argentinianul marcând al zecelea său gol în şapte meciuri la gruparea patronată de David Beckham.

profimedia-0790206346

Un mare incendiu de vegetaţie face ravagii în pădurile din nordul Greciei. Opt sate au fost evacuate (VIDEO)

Autorităţile din Grecia au evacuat sâmbătă opt sate din apropierea graniţei de nord-est cu Turcia, unde un mare incendiu de pădure a scăpat de sub control, alimentat de vântul puternic, relatează Associated Press.

Wiliam și fiica lui, Charlotte

Prințul William, moment viral alături de fiica lui după ce a fost criticat pentru că lipsește de la finala CM de fotbal feminin: "Ne pare rău că nu putem fi acolo”

Prinţul William a cerut scuze, sâmbătă, într-o înregistrare video pe social media, pentru că nu a mers la Sydney pentru finala de duminică a Cupei Mondiale de fotbal feminin dintre Anglia şi Spania.

Electric,Car,Lithium,Battery,Pack,And,Wiring,Connections,Internal,Between

SUA verifică importurile de baterii pentru vehicule electrice din China, potrivit legii referitoare la munca forţată din China

Bateriile pentru vehicule electrice şi alte piese auto sunt cele mai recente produse supuse verificărilor în SUA, ca parte a efortului Washingtonului de a elimina legăturile SUA cu munca forţată, în lanţurile de aprovizionare din China, potrivit unui document văzut de Reuters, statistici şi surse, transmite Reuters.