Acum la Digi FM LIVE - ON AIR

16341 articole scrise de Digi FM

Erfurt, Germany. 26th June, 2022. The Russian war of aggression in Ukraine is threatening food security worldwide. As a result of ports blocked by Russia, important products - above all grain - cannot be exported for months. This could now change. Credit:

Ucraina ar putea folosi o nouă rută pe Marea Neagră pentru transporturile de cereale

Ucraina ia în considerare utilizarea unui coridor propriu de export al cerealelor pe Marea Neagră, recent testat, alte nave de marfă urmând să plece după prima evacuare cu succes a unei nave pe această rută, săptămâna trecută, a declarat luni un oficial cu rang înalt din domeniul agricol, citat de Reuters.

roberta dragomir

Mesajul sfâșietor al mamei fetei ucise de un șofer drogat de 19 ani: "În loc să-i cumpărăm maşină, i-am luat sicriu şi cavou"

Mama Robertei, fata de 20 de ani ucisă de un șofer drogat de 19 ani, la mare, între stațiunile 2 Mai și Vama Veche, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

Tânărul care a provocat accidentul din localitatea 2 Mai,

Noi precizări în cazul accidentului de pe litoral. Șoferul drogat a stat două ore în sediul poliției înainte de a provoca tragedia și i-au fost confiscate substanțe interzise

Șeful IPJ Constanța a făcut precizări în cazul accidentului din stațiunea 2 Mai, în cadrul căruia doi tineri și-au pierdut viața. Șoferul drogat a fost oprit de două echipaje în noaptea tragediei și părăsise sediul poliției cu o oră înainte de a intra în grupul de studenți.

furtuna hilary calidornia (3)

Foto California, afectată de furtuna tropicală Hilary, "un eveniment meteorologic fără precedent"

Statul California este afectat de furtuna tropicală Hilary, care ameninţă sud-vestul Statelor Unite prin riscuri sporite de viituri potenţial mortale, după trecerea sa prin Mexic, unde a ucis deja o persoană, informează AFP.

Xolo Mariduena în blue beetle

"Barbie" nu mai e pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce film cu supereroi a debutat în forță pe marele ecran

După patru săptămâni în care filmul "Barbie" a fost numărul 1 la box-office-ul nord-american, clasamentul are un nou lider: pelicula "Blue Beetle".

tanar accident

Tânărul care a provocat accidentul de pe litoral, în care doi studenți au murit, are antecedente. A fost prins cu droguri anul trecut și iertat de magistrați

Matei-Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia de pe litoral, în care doi tineri și-au pierdut viața, a fost prins, pe 3 februarie 2022, având asupra sa „0,68 g canabis, în vederea consumului”.

1600x960px_Vizual Back to School

„Back to School” se întoarce la DIGI cu 50% reducere în primele 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă cu Acoperirea #1

În perioada 21 august – 10 septembrie 2023, la DIGI revine campania tradițională „Back to School”, care asigură tuturor clienților o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, pentru primele 9 luni consecutive, la portarea numărului de telefon în rețeaua mobilă;

Ambulance,Emergency,Service,Car,On,The,Streets,Of,Bucharest,During

Ce mesaj i-a trimis soțului mama care și-a aruncat copiii pe geam, cu puțin timp înainte de faptă: "Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi"

Tânăra mamă de 23 de ani ,care și-a aruncat cei doi copii pe geamul unui hotel, a trimis un SMS soțului ei cu puțin timp înainte de a comite teribila faptă. Femeia și-a luat cei doi băieți, de doi și trei ani, în brațe, și a sărit pe fereastră.