Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu NAUGHTY BOY FEAT. BEYONCE - Runnin

16594 articole scrise de Digi FM

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, primele declarații după calificarea în optimi la US Open: „Nu încetați niciodată să credeţi...”

Sorana Cîrstea, calificată în optimile de finală ale turneului US Open, a declarat că pentru ea este un moment extraordinar şi că se bucură că munca sa dă roade. Cîrstea a trecut în turul trei de Elena RÎbakina.

paul-stanescu

Paul Stănescu, despre primarul de la Caracal, al cărui fiu deţine staţia GPL care a explodat la Crevedia: Eu l-am rugat să candideze pentru că este unul dintre cei mai buni primari

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că primarul oraşului Caracal, Ion Doldurea - al cărui fiu deţine staţia GPL care a explodat la Crevedia - este „unul dintre cei mai buni primari” şi găseşte circumstanţe atenuante cu privire la atitudinea acestuia de după explozii. „Primarul de la Caracal am înţeles că era în afara ţării, nu ştia nici măcar ce se întâmplase la Crevedia, nu ştia nimic de la fiul lui şi a avut o declaraţie nefericită”, a explicat Stănescu.

Femeie de culoare ucisă de polițiști/ Captură video

Tânără de culoare, însărcinată, împușcată mortal de polițiști în parcarea unui magazin din Ohio. Femeia a refuzat să iasă din maşină 

Poliţia Municipală din Blendon, statul american Ohio, a publicat vineri, pe pagina sa de Facebook, imagini înregistrate de camera corporală a unui poliţist care arată cum un agent împuşcă mortal o femeie de culoare însărcinată în parcarea unui magazin alimentar, prin parbrizul vehiculului în care aceasta se afla, după ce femeia a refuzat să iasă din maşină şi a încercat să demareze lovindu-l uşor cu maşina pe unul dintre poliţişti, transmit Reuters, dpa şi EFE.

politia-masina-3-2

Copil de 11 ani bătut fără milă de doi băieți de aceeași vârstă, care au filmat totul, în Teleorman. Părinții agresorilor, amenzi de 500 de lei

Părinţii a doi băieţi de 11, respectiv 12 ani care au bătut cu sălbăticie, pe un teren de sport dintr-o comună din judeţul Teleorman, un alt copil, au fost amendaţi cu câte 500 de lei după ce imagini cu agresiunea au apărut în spaţiul public. Cazul a fost adus şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)

Raed Arafat

Arafat răspunde criticilor care spun că „pompierii au fost aruncaţi în foc” la exploziile de la Crevedia: Oameni care au stat pe margine şi au comentat şi au mâncat seminţe, poate, la televizor, asta nu înseamnă că ei au dreptate

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat, răspunde celor care au stat „pe margine” şi au criticat intervenţia pompierilor în cazul incendiului şi exploziilor de la Crevedia, el explicând că la orice intervenţie pompierii îşi asumă un risc, iar în acest caz, dacă pompierii nu ar fi intervenit, numărul civililor victime ale incendiului ar fi fost mai mare.

Bucharest,,Romania,,11,November,2015:,Raed,Arafat,,Secretary,Of,State-

Arafat, despre cauzele exploziei de la Crevedia: Probabil că a fost o ţigară. Eroarea, clar că e eroare umană

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat afirmă, referindu-se la posibilele cauze ale exploziei de la staţia de gaz petrolier lichefiat de la Crevedia, soldată cu moartea a trei persoane şi cu rănirea a peste 50, că în mod „clar” a fost vorba despre o eroare umană iar activitatea care se desfăşura acolo, respectiv transvazarea de GPL între două cisterne, era una ilegală.

Copii în bucătărie/ Shutterstock

Provocarea de pe TikTok care a scandalizat Internetul. Părinții sparg ouă în capul copiilor: „Devine primul bătăuș al copilului” 

O nouă provocare a devenit virală pe rețelele de socializare. Părinții aleg să înregistreze momente în care sparg ouă pe capul copiilor. Această provocare implică copiii în ajutorarea părinților lor (sau, în unele cazuri, a fraților mai mari) în bucătărie, dar surpriza vine atunci când un ou este spart pe fruntea lor. Reacțiile copiilor variază, de la râsete la supărare, speriindu-se sau acuzând făcătorul de farse de "răutate".

Active,Emergency,Lights,Police,Car,,Outdoor.,Police,Car,With,Flashing

Un şofer a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaz. Bărbatul consumase alcool

Un bărbat în vârstă de 32 de ani care consumase alcool a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe trotuar şi apoi a acroşat o conductă de gaz pe Calea Turnişorului din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.