Acum la Digi FM Marius Dobre ED SHEERAN FT POKEMON - Celestial

16817 articole scrise de Digi FM

Raed Arafat

Raed Arafat, la Digi FM: „Unde nu e semnal pentru RO-Alert, românii vor fi avertizați cu portavocea în cazul unor atacuri cu dronă”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunțat, în cadrul emisiunii Audiență Națională de la DigiFM, că în zonele din județul Tulcea de la granița cu Ucraina, unde nu există semnal GSM pentru primirea mesajelor RO-Alert, există echipe care vor transmite prin portavoce avertismentele legate de posibilele atacuri cu drone. 

caprtura video tulcea

News Alert Noi bucăți de drone rusești descoperite în județul Tulcea. Un elicopter al Forțelor Aeriene a fost trimis în zonă

Ministerul Apărării anunţă, miercuri, că elemente ale unei posibile drone au fost identificate în zona Nufărul şi Victoria.

Simona Halep

Simona Halep, noi declarații după ce a fost suspendată patru ani: „Sunt șocată, într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată!”

Simona Halep a declarat, miercuri, la Constanţa, că este şocată de suspendarea sa pe patru ani, o mare nedreptate, şi că este convinsă că îşi va dovedi nevinovăţia.

Steven Tyler

Steven Tyler amână concertele cu Aerosmith din cauza unei probleme de sănătate: Am inima frântă

Trupa Aerosmith a fost nevoită să amâne şase concerte pentru 2024 din cauza unei afecțiuni la corzile vocale de care suferă cântăreţul Steven Tyler.

Veneția/ Shutterstock

Veneţia va testa o taxă pentru turiştii de o zi. Oraşul Dogilor riscă să intre pe lista UNESCO a patrimoniului mondial în pericol

Veneţia va testa din 2024 o taxă de cinci euro care vizează turiştii care vin doar pentru o zi în Oraşul Dogilor, victimă a turismului de masă şi riscând să fie plasată luna aceasta pe lista UNESCO a patrimoniului mondial în pericol, notează AFP.

Open,Children,Hand,Begging,For,Help.

Peste 300 de milioane de copii trăiesc în sărăcie extremă

Mai mult de 300 de milioane de copii din întreaga lume trăiesc într-o situaţie de sărăcie extremă, potrivit unui nou raport al Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) şi al Băncii Mondiale, informează EFE.

Un român a fost arestat după ce a agresat o reporteră spaniolă care transmitea în direct/ Foto: Captură video Twitter

Un român a fost arestat după ce a agresat sexual o reporteră spaniolă care transmitea în direct la TV

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de poliția națională din Spania, fiind acuzat că agresat sexual un reporter al emisiunii „En boca de todos”, de la canalul de televiziune Cuatro, în timpul unei transmisiuni în direct pe strada Duque de Alba, foarte aproape de Piața Tirso din Molina, în centrul Madridului, scrie cotidianul iberic El Mundo.

Patrick Mouratoglou entraine Simona Halep lors du tournoi de tennis Wimbledon 2022

Mouratoglou reacționează după suspendarea Simonei Halep: Procesul şi ITIA au fost total nedrepte faţă de Simona. Inacceptabil

Antrenorul Patrick Mouratoglou consideră că Simona Halep este victima unui tratament nedrept din partea ITIA şi a tribunalului care a decis ca ea să fie suspendată patru ani.