Acum la Digi FM Cetin Rasit THEO ROSE ft ANDREI URSU - Noaptea ne fura iubiri

16817 articole scrise de Digi FM

ambulanță

Un angajat al unei firme de construcţii din Iași a murit, după ce a căzut de pe o schelă. ITM a început o anchetă

Un bărbat de 60 de ani, angajat al unei firme de construcţii, a murit, miercuri, după ce a căzut de pe o schelă de la înălţimea de cinci metri, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi demarând o anchetă în acest caz.

Kim Jong-un and Putin Meet in Russia to Discuss Military Cooperation

Cu ce meniu l-a așteptat Putin pe Kim Jong Un la dineul de la Cosmodromul Vostocini

Vladimir Putin i-a oferit miercuri oaspetelui său, liderul nord-coreean Kim Jong Un, un dineu la care au mâncat salată de raţă şi smochine, găluşte de crab, sturion şi carne de vită, toate aceste delicatese fiind însoţite de o selecţie de vinuri ruseşti, a declarat miercuri un reporter de la Kremlin, relatează Reuters.

Test sange/ Shutterstock

Un test de sânge pentru sindromul oboselii cronice a dovedit o acurateţe de 91% într-un studiu pilot

Poate dura ani de zile pentru ca persoanele care trăiesc cu sindromul oboselii cronice (cunoscut şi sub numele de encefalomielită mialgică sau ME/CFS) să primească un diagnostic oficial, iar acestea sunt dintre cele norocoase. Experţii sugerează că până la 91% dintre persoanele din Statele Unite rămân nediagnosticate, trăind fără sprijin medical pentru o afecţiune care le răpeşte energia, puterea de concentrare a creierului şi o viaţă lipsită de griji.

Șeful Sputnik Moldova a fost expulzat din Republica Moldova/ Foto: News.ro.

Scandal între Chişinău şi Moscova. Șeful Sputnik Moldova a fost expulzat din Republica Moldova şi declarat indezirabil pentru 10 ani

Şeful Sputnik Moldova, Vitalii Denisov, a fost expulzat din Republica Moldova şi declarat persoană indezirabilă pe o perioadă de 10 ani, pentru ingerinţă în treburile interne ale ţării, anunţul autorităţilor de la Chişinău declanşând o reacţie critică din partea purtătoarei de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, care acuză că nu este respectată libertatea presei şi dă asigurări că vor exista cu siguranţă măsuri de răspuns din partea Moscovei.

Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep

Exclusiv Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep, la Matinalii Digi FM, despre șansele sportivei de a reveni în tenis

Verdict-șoc în cazul Simonei Halep. Ce șanse mai are Simona să revină? Aflăm de la Daniel Dobre, fostul ei antrenor și Dragos Suciu, analist sportiv.

George Simion

George Simion, ironic după incidentele de la meciul România-Kosovo: „Cred că prin somn le transmiteam, şi pe la Crevedia am fost înainte de explozie”

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat miercuri, despre incidentele cu galeria la meciul de fotbal România-Kosovo că aseară a dormit şi că înţelege necesitatea unora de a-l asocia cu toate evenimentele din România. ”Cred că şi pe la Crevedia am fost înainte de explozie, a spus liderul AUR. Despre mesajul galeriei, ”Kosovo este Serbia” Simion a spus că reconfirmă partenerilor sârbi faptul că statul român, prin toate instituţiile sale, respectă integritatea teritorială a Serbiei.

judecator

Fostul senator Ilie Niţă scapă de o condamnare de opt ani. Cum au motivat judecătorii decizia luată

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus definitiv încetarea procesului penal împotriva lui Ilie Niţă, fost senator ALDE de Suceava şi fost vicepreşedinte al CJ Suceava, acuzat de operaţiuni incompatibile cu funcţia, evaziune fiscală şi fals în declaraţii, fiind anulată o condamnare de 8 ani şi 5 luni închisoare primită de fostul parlamentar la instanţa de fond în anul 2021.

tren-cfr-sorin-grindeanu-fb

Greva de avertisment a ceferiştilor, susținută de Blocul Naţional Sindical. Circulaţia trenurilor va fi oprită între orele 07.00 şi 09.00

Blocul Naţional Sindical (BNS) anunţă, miercuri, că susţine în mod ferm greva de avertisment planificată pentru vineri, 15 septembrie 2023, între orele 7:00 şi 9:00, de către Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane şi Federaţia Elcatel. În acest intervel, circulaţia trenurilor va fi oprită.