Acum la Digi FM Nono Semen LADY GAGA - Poker Face

16179 articole scrise de Digi FM

Meryl Streep left embarassed when Oscar host Jimmy Kimmel brands her 'undeserving' and makes her stand up for an ovation

Meryl Streep și soțul ei s-au despărțit în urmă cu mai bine de șase ani

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în secret în urmă cu mai bine de șase ani, a confirmat reprezentantul actriței, potrivit E!News.

Chelsea v Arsenal - Premier League - Stamford Bridge

A murit Sir Bobby Charlton. Legenda fotbalului englez avea 86 de ani

Fostul internaţional englez Bobby Charlton, campion mondial în 1966 cu naţionala de fotbal "Three Lions" şi fost star al echipei Manchester United, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat sâmbătă familia, transmite AFP.

Stacks,Of,Bright,Golden,Coins,On,The,Background,Of,Flag

S&P îmbunătățește ratingul Greciei la categoria „recomandat pentru investiţii”, pentru prima dată de la criza din 2010

S&P Global este prima din cele trei mari agenţii de rating care a decis să includă din nou Grecia pe lista ţărilor care beneficiază de un rating suveran de tip "investment grade" (recomandat pentru investiţii - n.r.), pentru prima dată după criza datoriilor din 2010, transmite Reuters.

President Joe Biden participates in a phone call with Quint leaders Emmanuel Macron of France, Prime Minister Giorgia Meloni of Italy, Chancellor Olaf Scholz of Germany and United Kingdom Prime Minister Rishi Sunak, Monday, October 9, 2023, in the Treaty

Foto&Video Biden a vorbit cu cele două ostatice eliberate de Hamas

Preşedintele american Joe Biden a postat un videoclip pe reţelele sociale în care apare discutând cu cele două femei, mamă şi fiică, luate ostatice de Hamas şi eliberate vineri seară.

Bucharest,,Romania,-,10.07.2022:,Smurd,Ambulance,Van.,Smurd,Is,An

Spectatorul accidentat la Trofeul Câmpulung Muscel 2023 a murit. Etapa de raliu, de duminică, anulată

Un bărbat accidentat grav, sâmbătă, în timp ce asista la Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, a murit în urma leziunilor suferite.

politie cipru

Un dispozitiv artizanal de mici dimensiuni a explodat în apropierea ambasadei Israelului din Cipru

Un dispozitiv artizanal de mici dimensiuni a explodat sâmbătă dimineaţa în apropierea ambasadei Israelului din Nicosia, capitala Ciprului, transmite dpa.

manifestatie pro palestina

Miting organizat sâmbătă de Asociaţia Comunităţii Palestiniene din România, în Piaţa Universităţii din Capitală

Asociaţia Comunităţii Palestiniene din România a organizat sâmbătă, în Piaţa Universităţii, un miting în semn de solidaritate cu poporul palestinian faţă de situația din Fâşia Gaza. La manifestație, au participat câteva sute de persoane.

Vladimir Putin

SUA avertizează guvernele cu privire la amestecul Rusiei în campanii electorale din întreaga lume

Rusia a încercat să submineze legitimitatea a cel puţin 11 alegeri în nouă ţări democratice între 2020 şi 2022, potrivit serviciilor de informaţii americane, care au avertizat statele din întreaga lume cu privire la operaţiunile pe care Kremlinul le are în desfăşurare, transmite EFE.