Acum la Digi FM TIFFANY ARIS - Love On The Line

16781 articole scrise de Digi FM

adrian kreiner 10544373_872412666122553_7494222125944447296_n

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Sibiu. Bărbatul reținut de polițiști a fost lăsat liber: „Nu e unul dintre criminali”

Anchetatorii au stabilit că, în cazul bărbatului din Dolj dus la audieri în cazul crimei de la Sibiu, ”nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”. Ei au menţionat că existau date că bărbatul ar fi unul dintre cei trei suspecţi, el fiind indicat şi de mai mulţi martori din dosar.

Background,Autumn,Park,Weather,Evening,,Walk,In,Seasonal,Weather,November

Prognoza meteo pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023. Cum va fi vremea în țară

Temperaturile se vor situa peste cele normale, în cea mai mare parte a ţării, săptămâna viitoare, dar şi între 11 - 18 decembrie, anunţă meteorologii, precizând că în intervalul cuprins între aceste perioade, valorile termice vor fi specifice anotimpului.

Untold

Cei mai mari DJ ai lumii, conform Top 100 DJ Mag, au ajuns pe scena principală a festivalului UNTOLD

Organizatorii UNTOLD au adus în ultimii ani în România cei mai buni DJ și producători din lume, care au făcut show-uri memorabile pe Cluj-Arena. Francezul David Guetta ocupă locul 1 în clasamentul DJ-ilor profesioniști și este locul 1 pentru mulți dintre fanii festivalului UNTOLD.  

delia si oana matache

Delia lansează ”Jimmy Samurai” cu videoclip oficial, prima colaborare alături de Oana Matache, sora ei

”Jimmy Samurai” marchează prima colaborare a Deliei cu sora ei Oana Matache.

klaus si carmen iohannis

Klaus Iohannis și soția lui au vizitat o școală de fete din Kenya: "Noi suntem amândoi profesori". Cuplul prezidențial a donat 30 de laptopuri

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au vizitat Şcoala de fete Uthiru. Șeful statului le-a vorbit elevelor despre ce înseamnă să fii preşedinte, spunând că partea frumoasă este aceea că e un mare privilegiu să deţii această funcţie şi să fii un fel de supraveghetor al insituţiilor democratice, însă, în plan personal, viaţa sa şi a soţie sale s-a schimbat, iar timpul liber împreună s-a diminuat.

cristi borcea

Cristi Borcea nu a renunțat la ritualurile de înfrumusețare nici cât a fost în închisoare. Cremele, pensatul și tunsul nu lipseau din rutină

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, mărturisește că nu a renunțat la rutina de îngrijire personală nici cât a fost în închisoare. În 2018, acesta a fost eliberat condiționat după ce a săvârșit 4 ani și 4 luni din condamnarea de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor.

Arestat/ Shutterstock

Un tânăr de 20 de ani din Ilfov a fost arestat preventiv pentru distrugere. A incendiat sediul unei farmacii şi pe cel al unui cabinet stomatologic

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Ilfov a fost arestat preventiv, joi, fiind cercetat pentru distrugere într-un dosar privind incendierea sediului unei farmacii şi al unui cabinet dentar din comuna Cernica.

Highway,2,Bucharest,-,Constanta,,Romania,-,10,August,,2021:

Un bărbat din Iași, arestat pentru că ar fi agresat sexual şi violat mai multe fete în timpul unor şedinţe foto

Un bărbat din județul Iași, în vârstă de 60 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi agresat sexual şi violat mai multe tinere, printre ele fiind şi minore, în timpul unur şedinţe foto.