Acum la Digi FM R. CITY FT CHLOE ANGELIDES - Make up

16781 articole scrise de Digi FM

profimedia-0170770741

„Rusia a pierdut controlul în Marea Neagră!”, spune președintele ucrainean Volodimir Zekenski

Şeful statului ucrainean susţine că, graţie ţării sale, Rusia şi-a pierdut poziţia hegemonică în Marea Neagră.

Julian’s Auctions ‘Played, Worn and Torn’ Guitars and Rock Memorabilia

O chitară care i-a aparţinut lui Eric Clapton, vândută la licitaţie cu peste 1 milion de dolari

O chitară la care a cântat Eric Clapton pe când făcea parte din trupa rock Cream a fost vândută cu 1,27 milioane de dolari în cadrul unei licitaţii cu tematică rock 'n' roll.

Accident Neamț/ Foto: Facebook

O tânără mamă a murit, iar copiii au fost răniţi după ce soţul ei a adormit la volan. Bărbatul a pierdut controlul și a intrat într-un podeț

O femeie în vârstă de 25 de ani din județul Neamț a murit, iar soțul ei și cei doi copii ai lor au ajuns la spital, după ce bărbatul ar fi adormit la volan. Mașina în care se aflau a întrat într-un cap de podeț, potrivit publicației locale Știri Neamț.

evacuati fasia gaza

Alți 16 cetăţeni români au fost evacuaţi din Fâşia Gaza și au ajuns în România. Până în prezent, 237 de români s-au întors acasă

MAE anunţă că 16 cetăţeni români şi membri de familie ai acestora, evacuaţi din Fâşia Gaza, au fost transportaţi în România vineri, la bordul unei curse operate de către Compania Naţională TAROM.

Rome,-,November,18:,Panoramic,View,Of,Palazzo,Montecitorio,,Iconic

Italia, prima ţară europeană care interzice alimentele sintetice

Parlamentul italian a aprobat joi o lege care interzice producţia şi comercializarea alimentelor sintetice, cum ar fi carnea cultivată, Italia devenind astfel prima ţară europeană care introduce o asemenea măsură.

Femeie blocată în canal/ Foto: ISU Satu Mare

O tânără din Satu Mare a rămas blocată într-un tub de canal. Femeia a fost scoasă după două ore şi dusă la spital 

O femeie în vârstă de 26 de ani a căzut într-un tub de canalizare, în localitatea Vetiş din judeţul Satu Mare, şi a rămas blocată, fiind scoasă de către echipajele de pompieri după o acţiune care a durat două ore. Tânăra a fost dusă la spital, întrucât a fost rănită la picioare.

Graham Norton Show - London

Sean 'Diddy' Combs, cunoscut şi ca Puff Daddy, este acuzat de viol şi abuz fizic grav de fosta iubită Cassie

Sean Combs, un simbol al hip-hop-ului şi fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, a fost acuzat de viol şi abuz într-un proces intentat de cântăreaţa Cassie, care susţine că artistul s-a folosit de puternica sa reţea pentru a o ţine captivă într-o relaţie cu el.

Man,Detained,In,Handcuffs,Indoors,,Closeup,View.,Criminal,Law

Bărbat reţinut sub acuzaţiile că şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani. Una dintre ele a fost legată cu lanțul de pat, iar soția și alți doi copii erau bătuți constant

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut de către poliţişti, fiind acuzat că şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani, iar pe cea mică a ţinut-o legată de pat cu un lanţ. Victime ale comportamentului bărbatului sunt şi soţia şi cei doi copii mai mici, care erau bătuţi. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei după ce o rudă a familiei a reclamat violul asupra fetei celei mici.