Acum la Digi FM ARMIN VAN BUUREN - Forever (Stay Like This)

16781 articole scrise de Digi FM

Rain,On,The,Roof

Localităţi fără energie electrică în Tulcea, în urma furtunii. 300 de apeluri la 112 care semnalau diverse situaţii de urgenţă

Locuinţe din 19 localităţi de pe raza judeţului Tulcea nu au, duminică dimineaţa, energie electrică, în urma incidentelor provocate de fenomenele meteorologice din ultimele ore, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Brooklyn,,New,York,-,August,4,,2020:,Fallen,Trees,Damaged

Urmările codului roșu de vremea rea în județul Constanța. Peste 700 de apeluri la 112, zeci de copaci căzuţi, acoperișuri smulse, mașini avariate

Peste 700 de apeluri la 112 au fost primite în judeţul Constanţa, de sâmbătă până duminică la ora 10:00, în urma vântului puternic şi a ploii. Pompierii au îndepărtat zeci de copaci căzuţi, acoperișuri smulse, dar și 10 stâlpi de electricitate. 40 de maşini au fost avariate. Un număr de 46 de localităţi din judeţ nu sunt alimentate cu apă şi electricitate.

ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023

Selecţionerul Edi Iordănescu: Calificarea s-a obţinut cu eforturi și cu fiecare picătură de sudoare lăsată de jucători pentru naţională

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat sâmbătă seară că este mândru de jucătorii săi, după ce naţionala s-a calificat la Euro 2024.

romania euro 2024 (7)

Ianis Hagi, după calificarea la EURO 2024: Nu cred în coincidenţe, cred în destin

Ianis Hagi a declarat la finalul meciului cu Israel, câştigat de România cu 2-1, că "tricolorii" merită să participe la EURO 2024 după parcursul din preliminarii.

romania euro 2024 (7)

România s-a calificat la EURO 2024

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins echipa Israelului cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor.

Drops,Of,Rain,On,Blue,Glass,Background.,Street,Bokeh,Lights

Cod roșu de ploi în Constanța. Reactorul 1 de la CNE Cernavodă, decuplat din cauza vântului

Municipiul Constanţa şi alte patru localităţi sunt sâmbătă seară sub cod roşu de ploi, iar tot judeţul Constanţa se află până duminică dimineaţă sub cod portocaliu de vânt.

Winter,Road,Through,The,Mountains,With,Deep,Snow,During,A

Strat de zăpadă de peste 10 cm, în Buzău. Trafic blocat pe mai multe drumuri naţionale din cauza copacilor căzuţi

Autorităţile din judeţul Buzău erau în alertă, sâmbătă seară, întrucât în zona de munte şi la limita cu judeţul Vrancea ninge abundent, stratul de zăpadă depăşind zece centimetri la Bisoca. În Vrancea, la Vintileasca, o maşină a rămas temporar înzăpezită. În judeţul Braşov, pe DN 10, mai multe TIR-uri şi un autoturism au rămas blocate, din cauza zăpezii sau a lipsei lanţurilor ori anvelopelor de iarnă. Totodată, traficul era blocat pe drumuri naţionale din judeţele Bihor, Brăila şi Constanţa, din cauza unor copaci doborâţi de vânt. Probleme din cauza zăpezii au fost semnalate şi pe DN 13A, în Harghita, arată News.ro.

Intermittent,Fasting,Concept,Clock,Dish,With,Vegetables,And,Salmon,,Fish,

Studiu | Câte ore de post intermitent sunt necesare pentru a reduce senzația de foame și a îmbunătăţi starea de spirit, somnul

Postul intermitent (intermittent fasting), respectiv limitarea consumului de alimente la o fereastră prestabilită, este un regim popular de pierdere în greutate. O fereastră de zece ore înseamnă să vă limitaţi programul zilnic de alimentaţie la zece ore şi să postiţi în restul de 14 ore. De exemplu, dacă mâncaţi prima data la ora 9 dimineaţa, ar trebui ca ultima masă să fie până la ora 19.00, spun cercetătorii.