Acum la Digi FM R. CITY FT CHLOE ANGELIDES - Make up

16781 articole scrise de Digi FM

Played, worn, torn rock'n'roll iconic guitars and memorabilia

O chitară care i-a aparţinut lui Kurt Cobain, vândută la licitaţie cu peste 1,5 milioane de dolari

O chitară care i-a aparţinut solistului trupei Nirvana, Kurt Cobain, a fost adjudecată în schimbul unei sume de peste 1,5 milioane de dolari la o licitaţie din Statele Unite.

Turkish President Recep Tayyip Erdogan

Turcia va încerca să reconstruiască Fâşia Gaza, dacă se obţine un armistiţiu, promite Erdogan

Turcia va face eforturi de a reconstrui infrastructura deteriorată, spitalele şi şcolile din Gaza dacă se ajunge la un armistiţiu, a declarat preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan potrivit relatărilor de sâmbătă ale media turce, relatează Reuters.

TIMISOARA - EXPLOZIE - 15 OCT 2020

O femeie a fost arestată preventiv după ce a provocat cinci incendii în gospodăriile vecinilor, doar ca să vadă pompierii în acțiune

O femeie din oraşul Sebiş a fost arestată preventiv după ce a provocat cinci incendii în gospodăriile vecinilor săi, ea declarând la audieri că îi plăcea să privească intervenţiile pompierilor pentru stingerea flăcărilor, la care a participat de fiecare dată.

FORMULA 1 HEINEKEN SILVER LAS VEGAS GRAND PRIX 2023

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas, a 18-a victorie a sezonului

Max Verstappen (Red Bull) a câştigat sâmbătă seară Marele Premiu de Formula 1 de la Las Vegas, obţinând a 18-a victorie în 21 de curse în acest sezon, informează AFP.

Nitto ATP, Tennis Herren Finals - Day Three Novak Djokovic (L) of Serbia hugs Jannik Sinner of Italy at the end of the r

Novak Djokovic şi Jannik Sinner, în finala Turneului Campionilor

Novak Djokovic şi Jannik Sinner vor disputa finala Turneului Campionilor (ATP Finals), după victoriile obţinute sâmbătă în penultimul act al competiţiei de la Torino, informează AFP.

Law,And,Justice,Symbols.,Bokeh,Background.

Cei trei suspecţi în cazul crimei de la Sibiu, daţi în urmărire. Au fost emise mandate de arestare în lipsă

Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei suspecţi care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu.

Viktor Orban

Viktor Orban: Ungaria trebuie să schimbe Uniunea Europeană, nu să o părăsească

Ungaria trebuie să spună nu actualului model european construit la Bruxelles, a declarat premierul ungar sâmbătă la un congres al partidului său Fidesz, adăugând că Uniunea Europeană trebuie mai degrabă schimbată, decât părăsită, relatează Reuters.

Taylor Swift Performs On The First Day Of Her Concert In Rio De Janeiro, Brazil

Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unui fan în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei tinere admiratoare, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.