Acum la Digi FM VELVET - Rock Down To Electric Avenue

12426 articole scrise de Gabriel Tudor

west nile

Virusul West Nile a mai ucis un român. Pacientul era din Iași

Managerul unității sanitare a declarat că pacientul suferea și de alte boli, care i-au agravat starea. Prima persoană care a murit din cauza virusului a fost un bărbat de 79 de ani din Galați.

Volkswagen Touran și Tiguan

Noi probleme cu mașinile Volkswagen! Sute de mii sunt chemate în service

De această dată, nu este vorba despre trucarea testelor privind emisiile poluante, ci de probleme de tehnice la modelele Touran și Tiguan.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos ar fi mai mult nociv decât benefic

„Este otravă pură”, spune un profesor de la Harvard, potrivit căruia acest tip de ulei conține 72% grăsimi saturate, mai mult decât untura de porc sau untul.

Asistenți SUB în greva foamei

După 17 zile de greva foamei, doi asistenți de la Spitalul Universitar renunță la protest

Asistenții Daniel Simion și Mariana Luceanu de la Spitalul Universitar din Capitală au ieșit, astăzi, din greva foamei după 17 zile în care și-au manifestat astfel nemulțumirea față de condițiile în care lucrează.

Autospecială pentru screening de cancer de col uterin

Min. Sănătății a cumpărat 8 vehicule pentru depistarea cancerului de col uterin

Opt autospeciale ale Ministerului Sănătății vor fi livrate, săptămâna aceasta, către șapte centre din Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara, Craiova, Iași și București.

liviu-dragnea-psd

SRI, SPP și DIICOT nu au date despre o tentativă de asasinare a lui Liviu Dragnea

Serviciul Român de Informații și Serviciul de Pază și Protecție nu au fost sesizate oficial de Liviu Dragnea în privința unei tentative de asasinat. Nici DIICOT nu are în lucru vreun dosar în această privință.

Suplimente alimentare, vitamine, minerale, pastile

Mergem la farmacie ca la supermarket. Sute de milioane de lei se duc pe pastile

Deși sunt scumpe, iar efectul multora nu a fost confirmat științific, mulți dintre noi continuă să cumpere vitamine și alte suplimente de la farmacii, în speranța unei stări de sănătate mai bune.

Brânză, telemea de vacă

Brânza românească rămâne nevândută. Tot mai mulți o preferă pe cea de import

Pentru prima dată în ultimii trei ani, am consumat de șapte ori mai multă brânză de la străini decât de la noi. Principalele țări de la care am cumpărat telemea sunt Germania, Polonia și Italia.