Acum la Digi FM Alex Vidia ANITTA AND J BALVIN - Downtown

12426 articole scrise de Gabriel Tudor

Taifun în Japonia

Lovită deja de calamități, Japonia se pregătește de două taifunuri puternice

Taifunul Soulik ar urma să lovească insula sudică Kyushu, marți, 21 august, iar mai târziu, în cursul săptămânii, Cimaron, al 20-lea taifun din acest sezon, e așteptat să se apropie de arhipelagul nipon.

Mașină cu volan pe dreapta

Mașinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea circula prin România

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a semnat ordinul care interzice prezența acestor automobile pe străzile noastre.Sunt exceptate vehiculele de curățenie stradală și cele înmatriculate ultima dată într-un alt stat membru UE.

masina

Pericole pe roți: jumătate dintre mașinile controlate de RAR au probleme

În urma verificărilor făcute împreună cu polițiștii rutieri, s-au dat peste 11.000 de amenzi, au fost retrase aproape 8.500 de certificate de înmatriculare, iar 260 de șoferi au rămas fără permis.

Legume și fructe aruncate la gunoi, risipă alimentară

Zeci de mil. de tone de fructe și legume sunt aruncate din cauza aspectului

O treime dintre produsele vegetale ale fermierilor europeni nu ajung pe rafturile magazinelor deoarece sunt deformate sau nu au mărimea dorită de cumpărători.

Români în Marea Britanie

Cu acord sau fără, românii care locuiesc în M. Britanie pot rămâne acolo după Brexit

Potrivit unor informații scurse din cadrul guvernului de la Londra, miniștrii au de gând să-și „asume autoritatea morală” de a le da acest drept celor aproape 4 milioane de europeni care locuiesc în Regatul Unit, scrie The Daily Telegraph.

Card bancar

Românii, tot mai buni prieteni cu cardul. Renunțăm la plățile cash?

În prima jumătate a acestui an, 37,5 miliarde de lei au fost achitați electronic, de trei ori mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

lombok

Indonezia, din nou zguduită de un seism puternic

Seismul s-a produs duminică noaptea, la două săptămâni după un alt cutremur care a devastat aceeași zonă și s-a soldat cu sute de morți și peste 400.000 de sinistrați.

Lista de întreținere de la bloc

Copiii de până în 7 ani nu vor fi scoși de la întreținere

Guvernul Dăncilă nu e de acord nici cu modificarea legii privind intervențiile asupra zidurilor ce nu fac parte din structura de rezistență a blocurilor.