Acum la Digi FM Digi FM NELLY - Hot In Here

156 articole scrise de Digi24

Volodimir Zelenski

Într-o intervenţie în Congresul SUA, Zelenski a făcut o paralelă între războiul din Ucraina şi atacurile de la 11 Septembrie

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut miercuri o paralelă, într-o intervenţie video în Congresul american, între războiul dus de Rusia în Ucraina şi atentatele de la 11 septembrie 2001 din SUA, precum şi atacul aviaţiei japoneze asupra bazei americane de la Pearl Harbor în 1941, relatează AFP citată de Agerpres.

pierre zakrzewski

Doi jurnaliști de la Fox News au fost uciși în Ucraina

Postul american de televiziune Fox News a anunţat uciderea a doi membri ai echipei sale din Ucraina, jurnalista Oleksandra Kuvshinova, în vârstă de 24 de ani, și cameramanul Pierre Zakrzewski, în vârstă de 55 de ani. Cei doi au fost uciși la Horenka, în apropiere de Kiev, în timp ce corespondentul Benjamin Hall a fost rănit.

vasile dincu -rusia nato - ucraina

Dîncu: „În niciun caz” nu se va reveni la stagiul militar obligatoriu

Dmitri Peskov, ​purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin

Kremlinul spune că armata rusă ar putea prelua controlul total al marilor orașe ucrainene

Armata rusă nu exclude lansarea de asalturi pentru a prelua controlul total al marilor oraşe ucrainene, a avertizat luni Kremlinul, în condiţiile în care numeroase centre urbane ale ţării sunt încercuite de forţele ruse, relatează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

lavtov kuleba

Negocieri Ucraina-Rusia. Kuleba: Progrese nesemnificative. Lavrov neagă bombardarea civililor

Întâlnirea dintre miniștrii rus și ucrainean de Externe, Serghei Lavrov și Dmitro Kuleba, s-a încheiat cu progese nesemnificative, scrie The Guardian, care preia Reuters.

Ger, frig, temperaturi scăzute, iarnă

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: Vremea va fi deosebit de rece la nivelul întregii ţări

Vremea va fi deosebit de rece pe parcursul acestei săptămâni, la nivelul întregii ţări, însă după data de 14 martie, valorile termice vor fi în creştere, potrivit prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 7 - 20 martie.

Russia Putin

Guvernul rus a făcut o listă cu țări neprietenoase cu Rusia. România, printre ele

Guvernul rus a aprobat luni o listă cu ţări şi teritorii neprietenoase care au întreprins acţiuni considerate ostile la adresa Rusiei, companiilor şi cetăţenilor ei, faţă de care persoanele fizice şi întreprinderile ruse îşi vor putea rambursa datoriile în ruble, o monedă a cărei valoare a pierdut 45% din ianuarie, a comunicat luni serviciul de presă al cabinetului de miniştri de la Moscova, precizând că a fost semnat un ordin executiv în acest sens.

Virgil Popescu

Virgil Popescu: România nu avea probleme cu aprovizionarea de gaze naturale

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, dă asigurări că România nu va avea probleme cu aprovizionarea cu gaze naturale pentru că depozitele vor fi pline pentru iarna viitoare. De asemenea, țara noastră va căuta să își diversifice producătorii și sursele de aprovizionare cu gaze, spune ministrul.