Acum la Digi FM Digi FM LP - Other People (Clean Edit)

156 articole scrise de Digi24

Coronavirusul SARS-CoV-2, COVID-19

Coronavirus România: Aproape 20.000 de cazuri noi, un nou record de la debutul pandemiei

meteo1

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor, după data de 28 ianuarie, iar precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare sunt posibile aproape în fiecare zi, în următoarele două săptămâni, conform prognozei pentru intervalul 24 ianuarie-6 februarie, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

masina-noua-de-politie

Un copil a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei

Un copil de 6 ani dintr-o localitate a județului Dâmbovița a murit, luni, mușcat de câinele familiei.

Germany Holds Gymnich Meeting Of EU Foreign Ministers

SUA și Marea Britanie retrag personalul de la ambasadele din Ucraina. UE are o altă părere: „Nu ar trebui să dramatizăm situaţia”

Marea Britanie a anunțat luni decizia de a retrage o parte a personalului de la ambasada din Kiev și, de asemenea, de a emite o recomandare pentru cetățenii britanici să evite călătoriile în Ucraina, mai ales în zonele tensionate din sud-est. Decizia Londrei vine la câteva ore după un anunț similar al Departamentului american de Stat care, în plus, le recomandă și propriilor cetățeni aflați în Ucraina să ia în considerare să părăsească țara. Pe de altă parte, Uniunea Europeană, prin vocea șefului diplomației Josep Borrell, susține că situația nu trebuie „dramatizată” și că deocamdată nu ia nicio decizie, până nu primește mai multe informații de la partenerii americani.