Acum la Digi FM FUGEES - No woman no cry

156 articole scrise de Digi24

profimedia-0788519662

Audio Mircea Geoană ar câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale dacă ar candida, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, ar câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale dacă ar candida pentru această funcție. Iar liderul AUR, George Simion nu ar intra în turul al doilea.

Rikako Ikee

Înotătoarea japoneză Rikako Ikee, care a învins leucemia, s-a calificat la JO 2024 de la Paris

Înotătoarea japoneză Rikako Ikee, care a învins leucemia înainte de a concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo, şi-a asigurat un loc şi la JO 2024 de la Paris, a treia sa participare la Olimpiadă.

digi24 editorial

EDITORIAL Digi24: Responsabilitate în vremea gloanțelor

Nu e niciun secret că drame precum cele generate de un conflict ne schimbă comportamentul în moduri pe care nici nu le putem bănui. Iar natura umană se adapteaza în ideea de a supraviețui.

DIICOT

Opt inculpați, trimişi în judecată de DIICOT în dosarul vizând droguri distribuite în licee din București

Opt persoane au fost trimise în judecată de către procurorii DIICOT, în dosarul vizând infracţiuni de trafic de droguri, stupefiantele fiind distribuite în licee din Bucureşti. Trei dintre suspecţii din acest dosar au încheiat cu procurorii acorduri de recunoaştere a vinovăţiei, printre aceştia numărându-se şi un inculpat minor, care avea 15 ani la momentul în care a aderat la grupul infracţional.

Cum s-a produs accidentul în care o mașină a Poliției a fost distrusă. Autovehiculul era nou

Cum s-a produs accidentul în care o mașină a Poliției a fost distrusă. Autovehiculul era nou

Doi polițiști au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident pe o stradă din Cluj Napoca, luni dimineață. Autospeciala a fost distrusă după șoferul a intrat pe contrasens, încercând să evite impactul cu altă mașină, a anunțat Poliția.

granita sua canada

Opt persoane au murit în încercarea de a trece ilegal granița dintre Canada și SUA, cu o barcă. Printre ei, ar putea și fi cetățeni români

Poliţia canadiană a recuperat alte două cadavre, inclusiv cel al unui bebeluş care nu fusese găsit iniţial, în apropierea frontierei cu SUA, ridicând la opt numărul victimelor din două familii - una canadiano-română, cealaltă indiană - care au murit săptămâna aceasta încercând să intre în SUA din Canada cu o barcă traversând râul St. Lawrence, informează Reuters şi AFP.

Omagierea la Kiev a liderului naţionalist ucrainean Bandera provoacă noi proteste din partea Poloniei

Omagierea la Kiev a liderului naţionalist ucrainean Bandera provoacă noi proteste din partea Poloniei

Guvernul polonez a criticat marţi recentul omagiu pe care autorităţile ucrainene i l-au adus lui Stepan Bandera, un lider naţionalist ucrainean din Al Doilea Război Mondial, considerat un erou în Ucraina, dar care în Polonia este văzut drept un responsabil pentru acte de genocid împotriva polonezilor, transmite agenţia EFE, potrivit Agerpres.ro. 

accident3

Două tramvaie s-au ciocnit în București. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri seară, pe şoseaua Giurgiului din Capitală, în zona staţiei Cimitirul Evreiesc.