Acum la Digi FM Marius Dobre ANDIA - De la dela

156 articole scrise de Digi24

autostrada berlin

Șantierul unei autostrăzi din Germania a fost blocat cu un concert de muzică clasică

Câteva zeci de muzicieni au ocupat şantierul unei autostrăzi din apropiere de parcul Treptow din Berlin, joi, pentru a protesta faţă de extinderea autostrăzii urbane A100, informează DPA, citată de Agerpres.

Locuri de parcare în ansamblu rezidențial de blocuri, mașini parcate

Nicușor Dan: Regulamentul de parcare în Capitală va fi aplicat din 15 august

Şoferii riscă amenzi şi blocarea autovehiculelor, începând cu 15 august, dacă nu respectă regulile de parcare, iar decizia a fost luată „pentru a învăţa bucureştenii” cu aplicarea acestui regulament, a spus miercuri primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Ulei de măsline

Din cauza caniculei, Spania produce mult mai puțin ulei de măsline. Este cel mai mare exportator din lume al acestui produs

Valurile de caniculă care au lovit Spania în ultimele luni ameninţă să reducă semnificativ producţia de ulei de măsline a celui mai important exportator mondial pentru acest ingredient utilizat la gătit, a declarat ministrul spaniol al Agriculturii, Luis Planas, transmite Bloomberg.

ambulanta-112-dsu-1

O fetiţă de 5 ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara

ursula-von-der-leyen-2-scaled profimedia

Şefa Comisiei Europene lansează un apel la solidaritate pentru rezolvarea crizei gazelor

odesa atacat -truha news twitter

Portul Odesa, atacat cu rachete a doua zi după încheierea acordului crucial pentru transportul cerealelor ucrainene

Rachete ruseşti au vizat sâmbătă portul ucrainean Odesa de la Marea Neagră, a anunţat armata ucraineană, la o zi după ce Kievul şi Moscova au semnat un acord ce ar trebui să permită reluarea exporturilor de cereale ucrainene blocate de război.

tedros OMS

Variola maimuței, declarată de OMS urgență sanitară globală

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat sâmbătă variola maimuţei drept urgenţă sanitară globală, după ce aproximativ 16.000 de cazuri (dintre care cinci mortale) au fost deja raportate în 75 de ţări, multe dintre ele în Europa, unde boala nu era endemică, transmite EFE, preluată de Agerpres.

catalin drula - george calin 20220710120704__EC_2187

Cătălin Drulă a fost ales președinte al USR

Cătălin Drulă a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al USR cu 71,3% din cele 18.177 de voturi exprimate. Din cei 23.544 de membri cu drept de vot, au votat online 77,2 %. Drulă a obţinut 12.967 voturi.