Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu LUNIZ - I Got 5 On It

156 articole scrise de Digi24

oameni socati de ceea ce vad la bucea profimedia-0678634655

Comunitatea internațională e șocată de imaginile masacrelor descoperite în Ucraina

Orori pe care nimeni nu le credea posibile în Europa anului 2022 încep să fie descoperite în orașele din nordul Ucrainei, de unde soldații ruși s-au retras sau au fost alungați. Civili executați fără milă, gropi comune săpate între blocuri și oameni marcați pe viață de contactul cu invadatorii. Cea mai gravă situație este în Bucea și Irpin, unde cadavrele oamenilor uciși de armata lui Putin zac pe străzi sau în gropi comune.

Italia în zile de COVID-19, coronavirus

Italia a pus capăt stării de urgență. Restricțiile se ridică treptat

Italia a început vineri să elimine treptat restricțiile COVID-19, punând capăt stării de urgență declarate în urmă cu peste doi ani. Totuși, ministrul Sănătății, Roberto Speranza, a atras atenția că pandemia nu are „un buton off”, deci nu s-a terminat.

Calorifer pe hol

Termoenergetica va opri furnizarea căldurii pentru bucureșteni

will smith chris rock

Will Smith a refuzat să plece de la gala Oscar 2022 după ce l-a lovit pe Chris Rock

china covid

China impune cel mai extins lockdown de când a început pandemia

China introduce cea mai extinsă carantină de la începutul pandemiei de COVID-19, scrie BBC. Shanghaiul va fi închis în două etape de-a lungul a nouă zile, în timp ce autoritățile testează populația de 25 de milioane de oameni a orașului.

sean penn

Sean Penn spune că-și va distruge trofeele de la premiile Oscar dacă Zelenski nu va primi permisiunea de a vorbi la gală

Sean Penn spune îşi va distruge în public cele două statuete Oscar dacă Academia de Film nu-i va permite lui Volodimir Zelenski să vorbească la gala din această noapte. Actorul i-a îndemnat pe participanții la ceremonie să boicoteze evenimentul.

Premiile Oscar

La Hollywood începe a 94-a ediție a Premiilor Oscar

Astăzi, 27 martie 2022, este programată cea de-a 94-a ediţie a galei Premiilor Oscar, distincţii decernate de Academia americană de film. Vor fi premiate cele mai bune pelicule lansate între 1 martie şi 31 decembrie 2021. Evenimentul are loc la Dolby Theatre, în Hollywood, California, iar gazdele spectacolului sunt actriţele Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Sykes.

iohannis-scholz-presidency

Iohannis a discutat cu cancelarul german Olaf Scholz despre aderarea României la Schengen

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri la Bruxelles cu cancelarul german Olaf Scholz. Cei doi șefi de stat au discutat despre cooperarea bilaterală în energie, economie, dar și despre intrarea României în Schengen.