Acum la Digi FM TOP 20 DIGI FM cu Almud HARRY STYLES - Sign Of The Times [Radio Edit]

Un tânăr din cercul lui Vlad Pascu a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze și a vandalizat mai multe zone

politia-masina-3-2
Mașină de poliție

Un tânăr din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a două persoane, a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze şi a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a afirmat că tânărul a vandalizat zona serviciului administrativ şi pe cea de farmacie şi a furat soluţii perfuzabile deoarece nu a putut intra în depozitul de medicamente. Poliţia Capitalei a anunţat că face cercetări în acest caz, relatează News.ro.

Citește și: Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai, primele declarații: „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat!” Doi studenți au murit în urma accidentului

Bărbatul, cunoscut sub numele de Maru, face parte din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului din data de 19 august de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, li a postat pe o reţea de socializare momentul când a intrat în Spitalul Floreasca. 

„Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înțeles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, a povestit el în filmare.

De asemenea, într-o altă postare, afirmă că a intrat în unitatea medicală pentru a căuta droguri, potrivit relatărilor de presă, filmările nemaifiind accesibile.

“Am intrat prin efracție in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niște boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, afirmă tânărul.

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul de la 2 Mai, vizată de perchezițiile DIICOT. A încercat să influențeze martori

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca Bogdan Opriţa a declarat că angajaţii veniţi joi dimineaţă la serviciu au constatat că fusese vandalizată zona administrativă.  

“Astăzi dimineaţă, când lucrătorii Serviciului Administrativ au venit la serviciu, au constatat că zona administrativă fusese vandalizată, în sensul că s-au inscripţionat pereți cu graffiti se forțaseră nişte uși. A fost sesizată imediat Poliţia. Lucrătorii Serviciului s-au prezentat imediat. Au început să desfășoare activitatea specifică. După ce a apărut postarea aceea pe mediile de socializare, cercetările s-au extins către zona de farmacie, laborator de anatomie patologică, pentru că există suspiciuni serioase că este vorba de aceeaşi persoană care a vandalizat atât zona de serviciu administrativ, cât şi zona de farmacie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca. 

El a precizat că firma de pază a unităţii medicale a fost notificată de către conducerea spitalului pentru a prezenta un plan de măsuri ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple. De asemenea, a fost deschisă şi o anchetă administrativă pentru a se stabili cauzele care au dus la apariţia acestui eveniment. 

Bogdan Opriţa a menţionat că acel tânăr nu a putut intra în depozitul farmaciei spitalului şi că ar fi luat soluţii perfuzabile. 

Citește și: VIDEO Percheziții la familia lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi oameni cu mașina la 2 Mai. Și prietenii cu care Pascu se afla pe litoral sunt vizați

“El nu a putut să intre în depozitul de medicamente al farmaciei, a intrat numai în depozitul de seruri de unde a sustras acele bidoane de soluţii perfuzabile”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca. 

Bogdan Opriţa a explicat că tânărul ar fi intrat în spital printr-o zonă destinată aparținătorilor. 

“Nu a intrat prin camera de gardă, a intrat printr-o o altă intrare a spitalului, cel mai probabil intrarea care este pentru aparţinători. Nu cunoaștem amănuntele, se desfăşoară o cercetare atât a spitalului, cât şi a organelor abilitate pentru a vedea exact traseul”, a mai transmis Bogdan Opriţa. 

Şi Poliţia Capitalei face cercetări în acest caz. ”În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanţi ai unei unităţi medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere. La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopţii, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituţiei, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fişete, uşi, precum şi pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol”, anunţă poliţiştii.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
MELANIA
Melania Medeleanu: Lucrurile se pot schimba dacă noi căpătăm încredere
praf saharian romania
Ploaie cu praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul...
Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, despre efectele prafului saharian asupra sănătății...
profimedia-0843583552
„De ce eu?”. Celine Dion face dezvăluiri despre starea ei de...
Pe aceeași temă
Vlad Pascu
O fată rănită în accidentul produs de Vlad Pascu, declarații la opt luni de la tragedie: „Nu...
Vlad Pascu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a cerut să fie judecat în arest la domiciliu...
Tatăl lui Sebastian Olariu, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
Tatăl lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai: „Dacă nu era presă, Vlad Pascu azi...
Vlad Pascu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Decizia Judecătoriei...
Te-ar putea interesa și
mihai pascu
Mihail Pascu, tatăl tânărului care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai: „De acei copii nu...
Vlad Pascu
Accident de la 2 Mai. A fost respinsă cererea de schimbare a încadrării juridice pentru Vlad...
Vlad Pascu
Dosarul accidentului de la 2 Mai: Ce urmează pentru Vlad Pascu după decizia Curții de Apel...
Bucharest,,Romania,-,August,13,,2018:,Details,From,The,Exterior
Chirurg de la Spitalul Floreasca, urmărit penal după ce și-a a înţepat un coleg cu un...
Partenerii noștri
Digi24 Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre...
DigiSport ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu...
PeRoz Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că...
Film Now Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce...
Digi World O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier...
ProFM Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată...
Digi Life Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De...
oana radu si catalin dobrescu
Oana Radu, destăinuiri după despărțirea de soț: "Mergeam la terapie ca să...
Ultimele știri din matinal
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
Ultimele știri
Țânţar/ Shutterstock
În București au început să se aplice tratamentele pentru combaterea țânțarilor. Nu sunt...
Britney Spears
Britney Spears şi tatăl ei au ajuns la o înţelegere în cadrul disputei lor juridice, după ce...
Gabriela Firea
Ce scrie pe tricoul purtat de Gabriela Firea când și-a depus candidatura la Primăria Capitalei
slujba biserica
Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Slujbele care se țin de la Florii până la Paște