Acum la Digi FM LOI - GOLD

Casă construită din răutate! O locuință îngustă, care sfidează regulile, se vinde la un preț uimitor

casa ciudata
FOTO: Open House Opt

O casă unică, construită pe un teren extrem de îngust, este acum de vânzare la un preț surprinzător. Cu o lățime de doar 3 metri, această casă cu două etaje din Jacksonville Beach, Florida, oferă 1.547 de metri pătrați de spațiu de locuit și chiar un garaj.

Construită pe un teren de 7,6 metri lățime, casa a fost construită pe un fost lot rezidual care era folosit ca grădină de către un vecin. Agentul de listare, Ryan Wetherhold de la Oceanside Real Estate, și constructorul, John Atkins, sunt specializați în construirea pe astfel de terenuri limitate ca spațiu și au reușit să obțină aprobări speciale pentru a construi o casă mai mare decât ar fi permis codul de construcție standard, scrie adevărul.ro. care a preluat un articol Business Insider.

"Poți apela la o comisie de ajustare pentru a obține aprobarea pentru a construi mai mult decât permite codul de construcție standard pe aceste terenuri mai mici", a declarat Wetherhold pentru Business Insider.

Un constructor imobiliar a fost nevoit să renunțe la un proiect de construcție a unei case noi după ce vecinii s-au opus vehement planurilor sale la o audiere publică. Locuitorii din zonă s-au declarat îngrijorați de impactul pe care l-ar fi avut proiectul asupra cartierului, în special un vecin care folosea terenul liber ca grădină proprie.

"Dacă ar fi fost după cum a vrut cartierul, nu ar mai fi existat nicio casă acolo", a declarat dezvoltatorul, John Wetherhold. "Vecinii s-au prezentat la audierea publică și și-au exprimat îngrijorările, iar consiliul a decis să nu permită nicio modificare a proiectului."

Wetherhold a mai spus că proiectul a fost inițiat ca răspuns la solicitările din zonă pentru case mai mici. "Noi nu ne creăm propriile subdiviziuni și nu construim de la zero", a explicat el. "Construim de obicei pe terenuri existente. În acest cartier, tipic pentru zonele de plajă sau zonele cu densitate mare, există deja terenuri mai mici."

Deși toate terenurile din zonă aveau inițial o lățime de 7,6 metri, unii proprietari le-au combinat ulterior, creând distanțe inegale între case.

„Ei vor spune: «Bine, puteți construi în limitele de retragere, puteți construi mai larg, puteți construi mai adânc, puteți merge în față»”, a spus el. „În mod obișnuit, este un proces destul de simplu”.

Cu toate acestea, din cauza plângerilor unora dintre vecini, au fost nevoiți să construiască casa în limitele codurilor care le-au fost date.

Ceea ce ne-a rămas a fost să construim în conformitate cu codul de construcție, un cod de construcție modern, care a fost revizuit și care este destul de conservator, cu o acoperire de 35% și o retragere”, a spus Wetherhold. „Așa că ne-a făcut să construim o casă cu o lățime de 3 metri. Nu am avut de ales”.

Un vecin nemulțumit a încercat să oprească construcția unei case neobișnuite din cauza lățimii sale de doar 3 metri. Cu toate acestea, proprietarul, Wetherhold, a perseverat și a transformat constrângerea spațială în caracteristici unice.

Casa are zone speciale de ședere încorporate, unde podeaua este mai joasă, permițând crearea de scaune confortabile. Mobilierul personalizat, realizat din lemn recuperat după un uragan, adaugă un plus de farmec și poveste locuinței.

Deși prețul initial era mai mic, Wetherhold a crescut prețul după ce a văzut potențialul casei odată finalizată. Spațiul interior este mai generos decât ar sugera lățimea exterioară, cu camere care ajung la 12-15 metri lungime.

După o prezentare în emisiunea "Zillow Gone Wild", interesul pentru casă a explodat, cu sute de vizitatori la o singură zi deschisă. Wetherhold consideră că această casă este ideală pentru cineva care dorește să locuiască într-un cartier exclusivist, dar la un preț mai accesibil și cu o întreținere redusă.

„Am avut o casă deschisă în weekendul de după «Zillow Gone Wild», care a durat trei ore și la care au venit probabil între 300 și 400 de persoane, ceea ce este ceva nemaiauzit.”

Wetherhold a spus că această casă este perfectă pentru „o persoană care dorește să fie într-un cartier cu case de milioane de dolari, dar nu vrea să aibă nevoie de întreținere, dar vrea să fie într-o zonă frumoasă și să plătească aproximativ jumătate din preț”.

„Și, când am aflat, nu eram siguri că aceasta este o nișă care există, dar cu siguranță este”, a adăugat el.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
petrecerea lui dan t
Petrecerea lui DanT – DJ Mix Iunie 2024
untold 2024 vrajiti de muzica
Vrăjiți de muzică cu Digi FM la Untold 2024
caprtura video tulcea
Reacția MApN după ce a apărut informația că forţele române au tras...
irinel columbeanu si fiica lui
Irinel Columbeanu, decis să onoreze o promisiune pe care i-a făcut-o...
Partenerii noștri
DigiSport Hansi Flick a anunțat decizia luată în cazul lui Ansu Fati
Hansi Flick a anunțat decizia luată în cazul lui Ansu Fati
PeRoz Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere...
Film Now Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea...
Digi World Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce...
Stirile Kanal D IMAGINI EXCLUSIVE! Filmul complet al măcelului din Padina! Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel: „Băi, omule, îl omori!"
IMAGINI EXCLUSIVE! Filmul complet al măcelului din Padina! Ultimele clipe...
ProFM Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a pus ea pe Instagram
Bebe Rexha, pozată de paparazzi în costum de baie, în Mykonos. Ce poze a...
Digi Life Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și...
Lady Gaga en répétition de l’ouverture des jeux Olympiques (JO) de Paris 2024 sur la Seine à Paris
A început ceremonia de deschidere a JO de la Paris. Lady Gaga, prima...
Ultimele știri din matinal
Bucharest,,Romania,-,March,25,,2020:,Romanian,Road,Police,Officer
Noile modificări ale Codului Rutier explicate la Digi FM. Iată ce spune Inspectoratul General...
aventura lui florin negrutiu cu tarom
Aventura lui Florin Negruțiu după anularea zborurilor TAROM: De la Timișoara la București cu...
Iraida
Iraida dezvăluie poveștile fascinante din spatele tatuajelor sale. Semnificația tatuajului...
Elena Lasconi/ Foto: Facebook
Florin Negruțiu, despre candidatura Elenei Lasconi la președinție: Vorbește despre familie...
Ultimele știri
Politikerin Ursula von der Leyen CDU nach ihrer Wiederwahl zur EU-Kommissionsprsidentin im EU-Parlament in Straburg. Straburg, 18.07.2024 Grand Est Frankreich *** Politician Ursula von der Leyen CDU after her re-election as EU Commission President in the
UE transferă Ucrainei 1,5 miliarde de euro din activele ruseşti îngheţate
Unii sportivi cubanezi şi-au vândut medaliile pentru a-şi completa veniturile/ Foto: X
Jocurile Olimpice 2024: Unii sportivi cubanezi şi-au vândut medaliile pentru a-şi completa...
Stone,Board,Empty,Table,Background.,Abstract,Blurred,Swimming,Pool,Background
Ce au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor la piscina unde a mers adolescentul de...
Cluj-napoca,,Cluj/romania-07.09.2020-police,Officers,Carry,Out,Traffic,Checks,Regarding,The,Observance
Profesorul de la Colegiul Sfântul Sava acuzat de viol, plasat sub control judiciar pentru 60...