Acum la Digi FM Alex Vidia LADY ANTEBELLUM - Need You Now

Cum le-a ucis Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Detalii înfiorătoare

george-dinca-caracal

Profilerii criminaliști au schițat în tușe precise profilul ucigașului care a îngrozit o țară întreagă. În celulă, ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut fetelor. Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: 4 zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat și vecinul să o abuzeze. Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă, moment în care acesta nu și-a mai putut stăpâni impulsurile sexuale.

La începutul lunii noiembrie, Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu, o fată simplă, crescută de bunici. A luat-o la ocazie, în 14 aprilie, și după ce a intrat în vorbă cu fata, recunoaște că „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

Inculpatul trece repede la fapte. Îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata refuză o leagă cu cureaua, o lovește peste față. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vadă unde o duce.

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea de mâncare la nutrii, Fănică-așa îl numea Dincă, o vede pe Luiza. Neavând de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Asta s-a și întâmplat, spun procurorii.

În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Gheorghe Dincă, prin constrângere au violat-o pe tânăra lipsită de libertate, a declarat Giorgiana Hosu, procuror-șef interimar al DIICOT. 

După 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”. Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi: 

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc - aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”, le-a spus criminalul anchetatorilor.

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. Apoi a cumpărat o cartelă prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.

La patru luni de la prima crimă, în 24 iulie, îi cade victimă o altă fată. Alexandra Măceșanu, în vârstă de 16 ani, e văzută de Dincă în timp ce stătea la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers, întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

„Mi s-a declanșat dorința nebună de sex oral... Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt”, a spus fostul mecanic auto.

La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, așa a procedat și de această dată. I-a oferit Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă. Acolo, a fost agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi, Dincă își bea cafeaua la ora 6:00, în timp ce victima sa era legată de pat. Fata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere.

„Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”, povestește criminalul.

Dincă se întoarce din oraș. Cumpără și o cartelă telefonică, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei. Apoi telefonul îl dă unor copii să se joace cu el. Când s-a întors, o găsește pe Alexandra dezlegată. S-a întors la 12:00. O vede cu telefonul, Alexandra nu știe să îi spună ce e cu telefonul.

„Mă drăcuia încontinuu, era foarte tupeistă. Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment - dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”, a spus Dincă în fața anchetatorilor.

După ce a intrat în panică, a învelit-o pe fată cu husa de pe pat, apoi s-a gândit să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

„Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”, a spus principalul suspect în cazul crimelor din Caracal.

Înscrisurile lui Gheorghe Dincă se încheie în ziua de 26 iulie, când la ora 6:00 își amintește că l-a trezit zgomotul câinilor care anunțau mascații.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM. Ca să știi!

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
SELLY
Selly: Dacă am avut momente de rătăcire, mi-am revenit rapid
praf saharian romania
Ploaie cu praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul...
Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, despre efectele prafului saharian asupra sănătății...
profimedia-0843583552
„De ce eu?”. Celine Dion face dezvăluiri despre starea ei de...
Pe aceeași temă
Highway,2,Bucharest,-,Constanta,,Romania,-,10,August,,2021:
O adolescentă de 17 ani dată dispărută a anunţat prin sms că ar fi ţinută împotriva voinţei...
Mașină de Poliție
O maşină a fost implicată într-un accident rutier pe centura oraşului Caracal şi apoi a luat...
marian rădoacă
Un bărbat care a căzut într-un canal de colectare a apei, salvat de la înec de un pompier...
Blurred,Hospital,Images,,Patient,Bed,In,The,Hospital,,Hospital,Cleaning,
Scandal în SUA după ce cadavrele unor deţinuţi au fost înapoiate familiei fără organe interne
Te-ar putea interesa și
CREVEDIA Inquam Photos / George Călin
Primarul oraşului Caracal, Ion Doldurea suspendat din PSD şi cel din Crevedia, Florin Petre...
paul-stanescu
Paul Stănescu, despre primarul de la Caracal, al cărui fiu deţine staţia GPL care a explodat...
CREVEDIA_007_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Scăpări de gaz descoperite în urma unui control la un depozit GPL din Caracal. Acesta are...
Rex Heuermann
Un arhitect american acuzat de crime în serie, prins cu ajutorul unei cutii de pizza. "E un...
Partenerii noștri
Digi24 „Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi...
DigiSport Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, LIVE VIDEO, 16:20, Digi Sport 2. Românca își continuă aventura la Madrid
Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, LIVE VIDEO, 16:20, Digi Sport 2...
PeRoz Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore...
Film Now Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din...
Digi World Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu...
ProFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că...
Digi Life Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei...
O stradă s-a surpat în orașul Slănic/ Sursa foto: DSU
O grădiniţă din apropierea străzii surpate din Slănic, afectată de tasarea...
Ultimele știri din matinal
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
Ultimele știri
bani-salariu
Un băiețel de șase ani din Gorj ar fi fost vândut pentru câteva sute de lei şi dus în...
Stadionului echipei Mainz/ Foto: Twitter
Alertă pe stadionului echipei Mainz. A fost găsită o bombă de 500 de kilograme din al Doilea...
Daniel Niculae
Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de...
871571_871571_elicopter-smurd
Un ucrainean este căutat în Munţii Maramureșului. Ar fi trecut graniţa şi s-a rătăcit