Acum la Digi FM Benson Boone - Beautiful Things

16171 articole scrise de Digi FM

sofer

Un şofer a fost prins circulând cu viteza de 152 km/h într-un cartier de blocuri, în Arad

Un şofer a fost prins de poliţişti circulând cu 152 km/h într-un cartier de blocuri din municipiul Arad, viteza fiind de trei ori mai mare decât cea permisă în acea zonă, au informat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Noua Casă, locuință, proprietari de apartament, garsonieră, imobiliar, agent imobiliar

La ce concluzie a ajuns un român care își caută un apartament de un an: „Toți zic că este un moment prost să cumperi, dar cumpără lumea în draci”

Cei mai mulți dintre români amână momentul să investească în piața imobiliară din cauza prețurilor crescute, dar și a ratelor la bănci care s-au mărit considerabil. Cu toate acestea, un bărbat a demonstrat că sunt încă foarte mulți oameni care achiziționează apartamente în Capitală. 

olena zelenska volodimir zelenski

Olena Zelenska, mesaj tulburător de ziua soțului ei, Volodimir Zelenski: „Vreau să zâmbesc lângă tine pentru totdeauna. Dă-mi această șansă!”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, împlinește astăzi, 25 ianuarie, vârsta de 45 de ani. Cu această ocazie, soția sa Olena i-a transmis un mesaj emoționant.

Consilierii generali liberali cer demisia directorului ASPA

40 de câini au fost ridicați de ASPA începând cu data de 21 ianuarie. Peste jumătate se aflau în zona Lacul Morii

Angajații ASPA au ridicat, în perioada 21 - 24 ianuarie, 40 de câini din diferite zone, 26 fiind doar de la Lacul Morii. Primăria Bucureşti a declarat că ASPA a sterilizat, între anii 2021 şi 2022, 2.000 de câini, iar o nouă campanie de sterilizare urmează să aibă loc în weekend. 

sorin daraban

Fostul soț al femeii ucise de câini se întâlnise cu ea chiar în seara de dinaintea tragediei: "Avea planuri cu fiul nostru"

Fostul soț al Anei Oros, femeia ucisă de câini în Sectorul 6 din București, a mers la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al acesteia. Sorin Daraban, fostul partener al Anei, a făcut câteva declarații despre tragedie, dar și despre ultimele clipe pe care le-a petrecut alături de femeia de 44 de ani.

Anatolie Nosatîi

Ministrul Apărării din Republica Moldova crede că țara sa nu atinge standardele NATO: "Nu suntem pregătiți pentru aderare"

Republica Moldova nu este pregătită pentru aderarea la NATO, iar polemicile create în jurul acestui subiect sunt parte a războiului hibrid, a declarat Anatolie Nosatîi, ministrul moldovean al Apărării. Acesta a ţinut să nuanţeze totuşi că apartenenţa la o alianţă militară nu presupune neapărat aderarea la NATO.

Angela Bassett

Angela Bassett a intrat în istoria filmului, după ce a devenit prima actriță din universul Marvel nominalizată la Oscar

Angela Bassett a intrat în istoria premiilor Academiei de Film Americane după ce a devenit prima actriță din universul cinematografic Marvel nominalizată la Oscar într-o categorie de interpretare, graţie rolului său din filmul ''Black Panther: Wakanda Forever''.

justin-bieber-1567523323

Justin Bieber şi-a vândut drepturile asupra catalogului său muzical cu 200 de milioane de dolari

Cântăreţul canadian Justin Bieber i-a vândut companiei Hipgnosis drepturile asupra catalogului său muzical pentru suma de 200 de milioane de dolari, alăturându-se astfel unei liste lungi de artişti cu iniţiative similare în ultimii ani, pe care se regăsesc nume sonore ale industriei de profil, precum Bob Dylan şi Bruce Springsteen, informează AFP.