Acum la Digi FM MARIO FRESH - Si ce daca

16446 articole scrise de Digi FM

Mașină de Poliție

Razie de amploare în Ploieşti. Patru tineri reţinuţi pentru tentativă la tâlhărie calificată, furt şi lovire

O razie de amploare a avut loc, miercuri dimineaţă, în municipiul Ploieşti, în urma activităţilor derulate de poliţişti, patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani fiind reţinuţi sub acuzaţiile de tentativă la tâlhărie calificată, furt, furt calificat şi două infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

O elevă a fost umilită și amenințată de diriginta sa/ Shutterstock

O elevă a fost umilită și amenințată de diriginta sa: „A adus-o în fața clasei și a pus-o să citească conversațiile”

Elevii se confruntă cu o mulțime de situații nefirești în școlile din România. Deseori, aceste întâmplări ajung să fie făcute publice pe rețelele de socializare, unde părinții dezbat împreună problemele din sistemul educațional. 

Seif/ Shutterstock

Hoții au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au furat un seif din primăria Slatina. Nu le-a venit să creadă ce au găsit în interior

Un seif care se aflat în sediul Primăriei Slatina a fost furat în noaptea de miercuri spre joi după ce hoții au spart sediul. Clădirea respectivă nu ar beneficia de pază.

cutremur turcia

Povestea emoționantă a unui băiat din Turcia care își așteaptă mama să fie scoasă de sub dărâmături: „Este încă acolo, nu pot pleca fără ea”

Milioane de oameni trăiesc în tabere improvizate și au nevoie de ajutor umanitar după cutremurele din Turcia și Siria. Echipele de intervenite își concentrează acum eforturile pentru a scoate de sub dărâmături victimele care nu au putut fi salvate. Bilanțul a depășit 41.000 de morți.

2016 iHeartRadio Music Festival - Night 2 - Show

Galerie Foto Sting, cea mai înaltă distincţie onorifică la Ivor Novello Awards 2023. „Dintre toate premiile muzicale, pentru mine sunt cele mai importante”

Sting va primi Ivors Academy Fellowship la ediţia de anul acesta a Ivor Novello Awards, care recompensează cei mai apreciaţi compozitori şi textieri britanici, au anunţat miercuri organizatorii, potrivit Reuters.

Duangpetch Promthep

Unul dintre cei 12 copii salvați în 2018 dintr-o peşteră din Thailanda a murit în Marea Britanie

Un thailandez în vârstă de 17 ani, unul dintre cei 12 copii blocați nouă zile într-o peşteră din Thailanda în 2018, a murit în Regatul Unit, au anunţat miercuri surse citate de AFP.

Raquel Welch (1)

Galerie Foto Raquel Welch a murit. În anii '60, actrița uimea Hollywoodul cu frumusețea ei

Actriţa americană Raquel Welch a murit joi, la vârsta de 82 de ani, transmite AFP. Managerul vedetei a anunțat că aceasta "s-a stins în pace (...), după o scurtă boală".

Semn de mașină de taxi

O femeie a fost refuzată de taximetriști pe motiv că are prea mulți copii și nu încap în mașină: „Ne-a lăsat în stradă și a plecat”

O femeie din Galați, mama a trei copii, a susținut că mai mulți șoferi de taxi, inclusiv cei de pe platforme de ride-sharing, au refuzat să-i accepte cursa, invocând fie că membrii familiei nu încap toți în mașină, fie că aceasta nu a luat după ea scaunul destinat copiilor, așa cum prevede legislația.