Acum la Digi FM Gabriel Cindea MARY J. BLIGE - Family affair

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

Vizual Comunicat 1600x900-100

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială „DIGI Donează VIAȚĂ”, 240 de angajați ai Grupului DIGI au dăruit speranță și o șansă la viață printr-o amplă acțiune de donare, derulată în 25 de județe din țară în data de 28 mai 2024. Prin implicarea și contribuția impresionantă a #oamenilorDIGI, s-au recoltat 110 de litri de sânge, țesut care va fi valorificat în sprijinul unui număr de aproximativ 720 de pacienți care se confruntă cu afecțiuni medicale grave.

Continuitatea proiectului „DIGI Donează VIAȚĂ” demarat în iunie 2019 reflectă misiunea Grupului de a promova transformarea actului de donare voluntară și recurentă de sânge în normalitate, ca parte din rutina unui stil de viață sănătos. Totodată, la baza demersului social stă și cultivarea unui sentiment puternic de solidaritate și responsabilitate în rândul angajaților DIGI, ale căror acțiuni civice generează efecte pozitive în societate și un impact real în îmbunătățirea calității vieții celor în nevoie. Sângele este o resursă prețioasă ce nu poate fi cumpărată sau fabricată în laborator, nu are substitut, ci poate fi obținută numai prin empatia și bunăvoința oamenilor de lângă noi.

Sub deviza “Și tu poți să fii erou!”, inițiativa DIGI Donează VIAȚĂ” a mobilizat la ediția curentă peste 280 de membri ai comunității DIGI din 25 de filiale din țară, care au rezonat cu îndemnul la altruism și spirit civic și s-au deplasat în locațiile CTS din Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, Botoșani, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Tulcea și Vaslui. În aceste orașe, 150 de reprezentanți DIGI au donat benevol peste 67 de litri de sânge.

În paralel, echipele Centrelor de Transfuzie Sanguină au organizat colecte mobile la sediile DIGI din București și Timișoara, în cadrul cărora peste 90 de colegi au ales să facă o diferență reală în viețile celorlalți și, prin gestul lor nobil, au dăruit peste 40 de litri de sânge, reușind astfel să fie sursă de curaj și sprijin pentru 270 de pacienți.

Înscris în două dintre direcțiile strategice de CSR: #DigiBenefit (voluntariat) și #DigiWell (sănătate și stare de bine), proiectul DIGI Donează VIAȚĂ” a fost promovat și susținut de către colegii din divizia media a Grupului: Digi24, Digi Sport, Digi FM, PROFM, Digi Documentare, care au amplificat și popularizat apelul la solidaritate către publicul larg.

De-a lungul celor cinci ani de campanie, prin cele 17 sesiuni de colectă mobilă organizate la sediile companiei și prin prezența la Centrele Județene de Transfuzie Sanguină, 2.145 de angajați au contribuit cu peste 960 litri de sânge, care au acoperit nevoile medicale ale aproximativ 6.435 de persoane.

Mulțumirile și recunoștința se îndreaptă către întregul personal sanitar și #oameniiDIGI care inspiră prin exemplul lor de bunătate și generozitate, devenind eroii din spatele unor povești despre vindecare și speranță pentru cei aflați în suferință.

Donarea regulată reprezintă un obicei sănătos pentru fiecare individ, iar unitatea de 450 ml de sânge colectată în timpul unei sesiuni de recoltare înseamnă trei vieți salvate și numeroase beneficii pentru cel care oferă această resursă vitală: control medical în momentul donării, stimularea producției de celule stem, împrospătarea sângelui, întărirea sistemului imunitar, diminuarea riscului apariției bolilor inflamatorii și cardiovasculare.

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
RALUCA
Raluca Hatmanu: Destinațiile europene sunt afectate de supraturism...
Head coach of Romania Edward Iordanescu speaks on a press conferece at Bilino Polje Stadium on June 6, 2022, in Zenica, Bosnia and Herzegovina, ahead of UEFA Nations League match between Bosnia and Herzegovina and Romania. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Lotul României la Euro 2024. Cine este cel mai valoros jucător
Coldplay in concert at Ullevi Arena, Gothenburg, Sweden - 08 Jul 2023
Membrii trupei Coldplay s-au plimbat pe Lipscani înaintea primului...
Daniel Bîrligea in lotul pentru EURO 2024
Cine este Daniel Bîrligea, surpriza din lotul României pentru Euro...
Pe aceeași temă
1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024
„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji
Vizual Digi Communications (3)
Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024
DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia
vizual_DIGI_
RCS & RDS devine Digi Romania
Te-ar putea interesa și
Vizual Digi Communications
Digi Communications N.V. raportează venituri și alte câștiguri consolidate de 447 milioane de...
1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024
“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni
Vizual Digi Communications
Digi Communications NV va distribui aproximativ 120 milioane lei în dividende, stabilind...
Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România
Partenerii noștri
Digi24 Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că...
DigiSport S-a scris istorie în Ungaria - Elveția 1-3, al doilea meci de la EURO 2024
S-a scris istorie în Ungaria - Elveția 1-3, al doilea meci de la EURO 2024
PeRoz Prințul Louis, dans viral la „Trooping the Colour”. Poznașul familiei a oferit din nou imagini delicioase, spre încântarea publicului
Prințul Louis, dans viral la „Trooping the Colour”. Poznașul familiei a...
Film Now Vivienne, fiica lui Brad Pitt, nu a mai fost fotografiată alături de tatăl ei, de ani de zile. Cum se înțelege cu Angelina Jolie
Vivienne, fiica lui Brad Pitt, nu a mai fost fotografiată alături de tatăl...
Digi World Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul...
Stirile Kanal D Prima reacție a lui Babasha, după scenele uluitoare de la concertul Coldplay. A fost huiduit de un stadion întreg, dar iată care este, de fapt, adevărul din spatele apariției sale alături de trupa internațională: "Pentru cunoștința voastră, am avut și..."
Prima reacție a lui Babasha, după scenele uluitoare de la concertul...
ProFM Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl". Și-a învățat gemenii cum să o ajute când are crize
Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut...
Digi Life Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de...
Ultimele știri din matinal
negrutiu
Analiza lui Florin Negruțiu: Cum a manevrat Marcel Ciolacu scena politică și de ce Gabriela...
Oana si Vlad Tuk Tuk
Oana Zamfir și Vlad Craioveanu au făcut istorie radio din tuk tuk
holy molly
Holy Molly și Zodier la matinalul Digi FM: cântece, fazan și povești amuzante
dr marius sava
Ce e bine să faci înaintea somnului de 5 ori pe săptămână? Dr. Marius Sava, somnolog, răspunde...
Ultimele știri
COLOGNE, GERMANY - JUNE 15: Switzerland squad celebrates Michel Aebischer of Switzerland (not showed) for his goal durin
EURO 2024. Elveţia câștigă meciul cu Ungaria: 3-1
kamala
Vicepreşedintele SUA anunţă un ajutor financiar de peste 1,5 miliarde de dolari pentru Ucraina
catalin
Cătălin Chirilă, aur în proba de canoe simplu 1.000 m la Campionatele Europene
Conclusion of G7 Summit
Scholz denunţă dorinţa lui Putin de a „dicta” pacea. Zelenski: Oferta lui Putin este un...