Acum la Digi FM AWESOME - Rumours

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni din noiembrie. Prognoza meteo pe regiuni

A,Cup,Of,Hot,Coffee,Or,Tea,On,The,Window
Prognoza meteo, toamna, noiembrie. Shutterstock

Vremea se va răci, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe parcursul următoarelor două săptămâni, în aproape toată țara. La munte, mercurul din termometre va indica chiar şi -2 grade, pe timpul nopţilor, arată prognoza pentru 14 - 27 noiembrie, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

METEO BANAT

Valorile termice diurne vor fi în scădere în prima săptămână din interval, de la medii regionale în jurul a 16 grade, până spre 7 - 8 grade, valori apropiate de normele perioadei.

În a doua jumătate a intervalului, temperaturile maxime vor avea tendinţa de creştere până spre medii în jurul a 11 grade. Valorile nocturne vor avea variaţii în primele zile din interval, cu medii ce vor avea tendinţa de creştere de la patru grade, spre opt grade, dar după data de 18 noiembrie, media minimelor se va menţine la 3 - 4 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în intervalul 17-21 noiembrie şi cu tendinţa de creştere după 25 noiembrie.

METEO CRIȘANA

Temperaturile maxime vor fi în scădere în prima jumătate a intervalului, de la medii în jurul a 15 grade, până la 8 grade, în limite normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În a doua săptămână din interval, temperaturile diurne vor avea tendinţa de creştere până spre medii în jurul a 11 grade. Valorile medii nocturne vor avea tendinţa de creştere de la 3 - 4 grade, spre 7 grade, dar după data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere şi va oscila uşor între două şi patru grade. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată în intervalul 17-21 noiembrie şi cu tendinţa de creştere după 25 noiembrie.

METEO TRANSILVANIA

În Transilvania, în prima săptămână din interval, valorile termice diurne vor avea tendinţa de scădere de la medii de 11 - 12 grade, spre 4 - 5 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile maxime vor avea tendinţa de creştere până spre medii de 8 - 9 grade. Temperaturile minime vor avea variaţii în primele zile din interval, cu medii ce vor creşte de la -1 grad spre 5 grade, dar după data de 17 noiembrie media minimelor va oscila în jurul a zero grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 17 - 22 noiembrie, cu tendinţă de creştere după 25 noiembrie.

METEO MARAMUREȘ

În Maramureş, valorile termice diurne vor fi în scădere până în data de 18 noiembrie, de la medii de 11 - 12 grade, până la 5 - 6 grade. Ulterior, temperaturile maxime vor avea tendinţa de creştere până spre medii în jurul a nouă grade. Valorile nocturne vor avea variaţii în primele zile din interval, cu medii ce vor avea tendinţa de creştere de la zero grade, spre 4 - 5 grade, dar după data de 18 noiembrie, media minimelor se va menţine în jurul a un grad Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată îndeosebi în intervalul 17 - 22 noiembrie, precum şi după data de 25 noiembrie.

METEO MOLDOVA

În Moldova, la începutul intervalului, valorile diurne vor creşte uşor, de la medii de nouă grade, spre 12 grade. Începând cu data de 16 noiembrie, vremea se va răci semnificativ, iar la finalul primei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la un grad. Apoi, valorile termice diurne vor creşte din nou spre medii de 6 - 7 grade, normale pentru această perioadă din an. Valorile nocturne vor avea uşoare variaţii în primele zile din interval, cu medii în jurul a trei grade. După data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere până la mijlocul intervalului (între -4 şi -3 grade), după care creşte uşor până la două grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 17 - 22 noiembrie şi după 26 noiembrie.

METEO DOBROGEA

În Dobrogea, în primele zile ale intervalului, valorile diurne vor creşte uşor, de la medii de 12 grade, spre 15 grade. Din data de 16 noiembrie, vremea se va răci semnificativ, iar spre finalul primei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la 5 grade. Ulterior, temperaturile maxime vor creşte din nou spre medii de 10 - 11 grade, valori apropiate de normele perioadei. Temperaturile nocturne vor avea uşoare variaţii în primele zile din interval, cu medii în jurul a 7 grade. După data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere până la mijlocul intervalului, spre 3 - 4 grade, apoi va creşte uşor până la 5 - 6 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată în intervalul 17 - 22 noiembrie.

METEO MUNTENIA

În Muntenia, la începutul perioadei de prognoză, valorile diurne vor creşte uşor, de la medii de 12 grade, spre 15 grade. Din data de 16 noiembrie, vremea se va răci semnificativ, iar spre finalul primei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la 5 - 6 grade. Ulterior, temperaturile maxime vor creşte din nou spre medii de 10 - 11 grade. Temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative pe tot parcursul intervalului, iar mediile acestora vor oscila în general între un grad şi trei grade. Şanse de ploaie vor fi în intervalul 17 - 22 noiembrie.

METEO OLTENIA

În Oltenia, în primele zile ale intervalului, temperaturile maxime vor avea uşoare variaţii în jurul a 13 grade. Din data de 16 noiembrie, vremea se va răci, iar la finalul primei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la şase grade. Ulterior, valorile diurne vor creşte din nou spre medii de 9 - 10 grade - apropiate de normele perioadei. Valorile din timpul nopţilor nu vor avea variaţii semnificative pe tot parcursul intervalului, iar mediile acestora vor oscila în general între un grad şi trei grade. Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată în intervalul 17 - 22 noiembrie.

METEO MUNTE

La munte, temperaturile maxime vor fi în scădere în prima jumătate a intervalului, de la medii de 9 - 10 grade, până spre zero grade - valori apropiate de normele pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În a doua săptămână din interval, temperaturile diurne vor avea tendinţa de creştere uşoară până spre medii în jurul a patru grade. Valorile nocturne vor avea uşoare variaţii în primele zile din interval, cu medii în jurul a un grad. După data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere, iar până la sfârşitul intervalului de anticipaţie va oscila în jurul a -2 grade. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată în intervalul 17 - 22 noiembrie şi cu tendinţă de creştere după data de 25 noiembrie.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
SELLY
Selly: Dacă am avut momente de rătăcire, mi-am revenit rapid
cristina cioran (2)
Cristina Cioran a povestit printre lacrimi calvarul pe care l-a trăit...
DIGI FM OFERĂ VACANȚE FARĂ SFÂRȘIT
Digi FM oferă Vacanțe fară sfârșit
florin citu functionare coalitie digi24
Florin Cîţu spune că alegerea lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
Pe aceeași temă
Roxana Bojariu
Recorduri de căldură: Luna martie a stabilit un nou record, iar El Nino ar putea fi înlocuit...
Cod galben de vânt în aproape toată țara/ Shutterstock
Cod galben de vânt puternic în 22 de județe din România. Cum va fi vremea în București
Rainy,Day
Ploi și vânt puternic în mare parte din țară, ninsori la munte, în următoarele zile. Cum va fi...
Weather,Forecast,Concept,,Climate,Change,Background,,Collage,Of,Sky,Image
Cum va fi vremea până la jumătatea lunii aprilie. Prognoza meteo pe patru săptămâni
Te-ar putea interesa și
Back,Umbrella,In,The,Rain,In,Vintage,Tone
Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor până vineri dimineaţă. Unde vor predomina...
February-march,Snowdrops,-,A,Climatic,Shot.,Perfect,For,A,Bouquet.
Cum va fi vremea până spre sfârșitul lunii martie. Prognoza meteorologilor pentru perioada 26...
Vreme însorită, caldă, soare, vară, primăvară, parc, relaxare, natură
Vreme extrem de caldă în această săptămână. Meteorologii anunță că aria precipitaţiilor se...
Sunset,Or,Sunrise,In,A,Winter,Park,With,Trees,Covered
ANM: Oscilaţii mari de temperatură de la o săptămână la alta în perioada 5-18 februarie
Partenerii noștri
Digi24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după...
DigiSport Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu...
PeRoz A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care...
Film Now Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin...
Digi World Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a...
Stirile Kanal D Unde este Ana-Maria? Tânăra, însărcinată în șase luni, a dispărut în drum spre casă. Ultimul mesaj al fetei: "Eu m-am urcat"
Unde este Ana-Maria? Tânăra, însărcinată în șase luni, a dispărut în drum...
ProFM Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele
Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea...
Digi Life Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei...
Ultimele știri din matinal
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
Doctorul Adrian Marinescu
Cum să te aperi de ploșnițe (păduchii de pat): Sfaturi de la doctorul Adrian Marinescu
Ultimele știri
dubai (9)
O furtună puternică a provocat haos în Dubai. Pista aeroportului, transformată într-un lac
Amendă scrisă de polițist rutier pentru șofer cu viteză excesivă sau beat la volan de mașină auto
O femeie a fost amendată după ce a traversat strada ignorând semnalele unui poliţist rutier...
Prince Harry looks happy as he attends another polo event with pal Nacho Figueras and a film crew in Florida
Prinţul Harry, bun de plată. O instanţă britanică respinge apelul în urma deciziei legate de...
CPAC 2024
Fostul premier britanic Liz Truss crede că lumea „era mai în siguranţă” cu Trump şi e...