Acum la Digi FM Alice Tudor AMI - NOSTALGIA

Accidentul din stațiunea 2 Mai a fost înregistrat audio. Tatăl băiatului ucis: „Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii”

accident 2 mai

Accidentul produs în stațiunea 2 Mai a fost înregistrat audio de o cameră GoPro, susține Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, tânărul care și-a pierdut viața în urma impactului teribil.

Potrivit G4media, bărbatul susține că a găsit în borseta pe care fiul lui o avea la el o cameră pe care era înregistrat accidentul. Doar audio, a subliniat el, precizând, de asemenea, „se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor”.

„Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi.

Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, a declarat Valentin Olariu.

Sebastian, tânărul ucis în accidentul din stațiunea 2 Mai, a ajuns în Vama Veche cu trenul, tocmai pentru că tatăl lui îi spusese să nu ia mașina, considerând că este periculos.

„Nu am vrut să îl las cu mașina lui pe care i-am cumpărat-o la 18 ani pentru că nu avea revizia făcută la motor și i-am zis: „Sebi, nu pot să te las”. „Te rog frumos, că este ziua colegului meu și eu vreau să mă duc la mare”. I-am zis: „Nu se poate cu mașina că sigur nu vei ajunge acolo”. Și mi-a spus: „Eu mă duc la gară să îmi iau bilet”. A plecat la gară, și-a luat bilet și a doua zi, el nu a fost niciodată cu trenul, m-a sunat și a zis: „Tati, foarte cald în trenul ăsta”…”.

„A sunat-o pe mama lui și i-a spus că merge în club și că vorbim mâine. A doua zi la 10:30 am primit telefon de le serviciile funebre, un nenorocit de telefon și mi-au spus: Domnul Olariu, băiatul dumneavoastră a murit. Am închis instant telefonul pentru că nu credeam așa ceva și mi-am sunat băiatul, telefonul lui era pe caldarâm, suna și nu răspundea nimeni. Am sunat din nou… credeți-mă că sunt devastat. (…) Au murit foarte mulți tineri din cauza nenorociților aceștia cu bani care le oferă copiilor totul și ne omoară copiii nevinovați”, a mai spus bărbatul.

Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul din 2 Mai, a fost arestat 30 de zile

Autorul accidentului soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor trei a fost identificat ca fiind Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar. Tatăl băiatului este pasionat de maşini.

Fotografiile de pe contul de Instagram al băiatului îl prezintă cu diverse vestimentaţii, despre care lasă să se înţeleagă că sunt de firmă, sau urcat pe o maşină de teren, în parcarea din faţa Palatului Parlamentului.

El apare şi cu un tricou pe care scrie ”Drugs are my life”, în condiţiile în care probele prelevate imediat după accident indicau că era sub influenţa mai multor tipuri de droguri.

Băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, prin decizia Judecătoriei Mangalia. Decizia nu este definitivă. El era conducător auto începător şi îşi luase permisul în luna mai a acestui an, au declarat surse judiciare, pentru News.ro.

Avocata sa, Luminiţa Popescu, a declarat jurnaliştilor că acesta a recunoscut că a consumator droguri, dar a precizat că el nu este consumator, ci a primit drogurile în Vama Veche, unde venise la o petrecere. Apărătoarea acestuia a mai afirmat că tânărul s-a prevalat de dreptul de a nu da nicio declaraţie şi a adăugat că starea sa de spirit este una proastă, că a realizat ce a făcut şi îi pare rău. Ea a precizat că nu va face recurs împotriva măsurii arestului preventiv.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
MELANIA
Melania Medeleanu: Lucrurile se pot schimba dacă noi căpătăm încredere
praf saharian romania
Ploaie cu praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul...
Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, despre efectele prafului saharian asupra sănătății...
profimedia-0843583552
„De ce eu?”. Celine Dion face dezvăluiri despre starea ei de...
Pe aceeași temă
Vlad Pascu
O fată rănită în accidentul produs de Vlad Pascu, declarații la opt luni de la tragedie: „Nu...
Vlad Pascu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a cerut să fie judecat în arest la domiciliu...
Tatăl lui Sebastian Olariu, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
Tatăl lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai: „Dacă nu era presă, Vlad Pascu azi...
Vlad Pascu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Decizia Judecătoriei...
Te-ar putea interesa și
mihai pascu
Mihail Pascu, tatăl tânărului care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai: „De acei copii nu...
Vlad Pascu
Accident de la 2 Mai. A fost respinsă cererea de schimbare a încadrării juridice pentru Vlad...
Vlad Pascu
Dosarul accidentului de la 2 Mai: Ce urmează pentru Vlad Pascu după decizia Curții de Apel...
Vlad Pascu
Inspecţia Judiciară s-a sesizat în cazul judecătoarei de la Mangalia care judecă dosarul...
Partenerii noștri
Digi24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
DigiSport Unde s-a antrenat Farul în dimineața meciului cu FCSB. ”Ne predau această lecție”
Unde s-a antrenat Farul în dimineața meciului cu FCSB. ”Ne predau această...
PeRoz Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și...
Film Now Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe...
Digi World Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a...
ProFM Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui...
Digi Life Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De...
mircea geoana nato rusia ucraina- george calin
Marcel Ciolacu, "ferm convins" că Mircea Geoană va candida la președinția...
Ultimele știri din matinal
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
Ultimele știri
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone se prezintă în fața bucureștenilor drept "omul celor mulți, omul care...
Rihanna
Blonda Rihanna, maestră în priviri seducătoare. Rochie decoltată și un joc al cuceririi în...
Sebastian Burduja
Sebastian Burduja, cu motocicleta la sediul Biroului Electoral pentru a se înscrie în cursa...
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea
Gabriela Firea, despre lupta pentru supremație în PSD: "Sunt mai mult decât onorată de poziția...