Acum la Digi FM Nono Semen TOM BOXER FT ANCA PARGHEL AND FLY PROJECT - Brasil

Alexandru Rotaru

alex rotaru

Noul sezon vine și cu o emisiune nouă la Digi FM, „Audiență națională”, realizată de jurnaliștii Robert Kiss și Alexandru Rotaru.

1. Cine este Alexandru?

Sunt un om pasionat de jurnalism, aici poți schimba lucrurile prin scoaterea adevărului în față și sancționarea neadevărurilor, din ce în ce mai prezente în lumea digitală. Cred în ceea ce fac și am norocul să fiu parte din cea mai performantă echipă din online-ul românesc, digi24.ro. Aceeși putere de muncă și dăruire am găsit-o și la Digifm, sunt ferm convins că online-ul cu undele radio vor face echipă bună.

2. Pasiunea mea, radioul... Cum de ați ajuns „vrăjiți de radio”?

Radioul a fost mereu prezent în viața mea, din fragedă compilarie ascultam „vocile din cutie” care transmiteau evenimente, emoții și stări. Multe erau zilele în care așteptam o anume oră exactă pentru a asculta vocea în care am încredere. Digifm este radioul pe care-l ascult mereu când sunt pe drum și, trebuie să recunosc, energia echipei de acolo este extrem de molipsitoare. Iar ca vraja să se întâmple până la capăt, aparent, a fost nevoie doar ca lumina de live să se aprindă în prima emisiune.

3. Care vi se pare mai ușor de gestionat: Live-ul la radio, cu telefoanele în direct aferente, sau live-ul la tv? 

Este greu să faci o comparație onestă între cele două domenii, fiecare are farmecul lui și, indubitabil, magia sa. Televiziunea este lumea imaginilor, iar radioul este cea a sunetului, ceea ce știm cu certitudine este că indiferent dacă vorbim despre cei care urmăresc postul tv de cei care ascultă radioul, știm că publicul din România așteaptă calitate și nu ezită să sancționeze atunci când este cazul. Totuși, după aceste prime emisiuni în care am fost co-moderator, pot spune fără pic de tăgadă, oamenii sunt mai sinceri și deschiși la radio, probabil nu se gândesc la cum ar trebui să treacă bariera „sticlei”.

4. Cea mai frumoasă experiență ca jurnalist.

Jurnalismul este zona în care nu ai cum să supravețuiești fără experiențe frumoase, apar mereu și te „hrănesc” pentru a putea să te bucuri în continuare că ai cea mai frumoasă meserie din lume. Mi-e greu să aleg un moment anume, dar în acest moment îmi aduc aminte de o familie din Odesa care, la începutul invaziei ruse, ne-a invitat să dormim la ei în casă, cu întreaga echipă, nu am putut onora invitația din cauza faptului că mergeam destul de mult și nu puteam rămâne în același loc. După acea discuție, ne sunau în fiecare dimineață și în fiecare seară să ne întrebe dacă suntem bine. La sfârșit, ne-au mărturisit că s-au simțit mai în siguranță atunci când știau că există cineva care poate vorbi despre tragediile lor. Îi asigur și pe ascultătorii DigiFM că noi le vom fi parteneri fideli și îi vom asculta cu aceeași atenție cu care o fac ei.

5. Pe cine v-ati dori să luați la întrebări în direct la Audiență Națională?

Audiența Națională este emisiunea în care toată lumea va fi luată la întrebări și încurajăm oamenii să ne ia și ei pe noi la întrebări. Este o emisiune cu, pentru și despre oameni. Vom aduce pe undele radio cei mai relevanți lideri ai momentului și vom analiza cele mai stringente subiecte, actorul principal fiind, obligatoriu, omul de la capătul undei radio. Ascultătorii DigiFM au o agora unde pot să-și exprime nemulțumirile sau temerile și să afle răspunsurile la întrebările care contează.

 

 

Echipa

Oana Zamfir

Oana Zamfir

Alex Vidia

Alex Vidia

780x440px-carton-site_03

Lucian Cambeșteanu

780x440px-carton-site_06

Laura Boico

780x440px-carton-site_04

Gabriel Cîndea

780x440px-carton-site_00

Ana Maria Ivan

roxana horchidan

Roxana Horchidan

alex rotaru

Alexandru Rotaru

Audiență națională

13:00 - 14:00

robert kiss

Robert Kiss

Audiență națională

13:00 - 14:00

marius dobre

Marius Dobre

Marius Dobre

De luni pana vineri de la 19.00 la 22:00

Beatrice Carp Ghiciov

Beatrice Ghiciov

Matinalii Miu, Beatrice si Ciuclaru

Bogdan Ciuclaru

Bogdan Ciuclaru

Emisiuni Digi FM

Lucian Mândruță

Lucian Mîndruță

De luni până vineri, între 17.00 și 19.00

matinalii 780x440

Matinalii

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00

Dan Teodorescu, la Echipa

Petrecerea lui DanT

În fiecare sâmbătă, de la 21.00.

780x440px-carton-site_07

Top 20 Digi FM

În fiecare sâmbătă, de la 12.00 la 13.00.

780x440-1

Audiență Națională

De luni până joi, de la 13:00 - 14:00.

Top Podcasts

Lucian Mindruta

Lucian Mîndruță - 31.01.2024

Lucian Mindruta

Lucian Mîndruță - 30.01.2024

Lucian Mindruta

Lucian Mîndruță - 29.01.2024

Lucian Mindruta

Lucian Mîndruță - 26.01.2024

Lucian Mindruta

Lucian Mîndruță - 25.01.2024