Acum la Digi FM Marius Dobre ULTRA NATE - Free

16779 articole scrise de Digi FM

Bebeluș la incubator

Cum se simte acum bebelușul subnutrit, ajuns în stop cardio-respirator la un spital din Ploiești. Micuțul e internat de o lună

Copilul care la jumătatea lunii mai a ajuns la Spitalul de Pediatrie Ploieşti malnutrit şi deshidratat, fiind hrănit printr-o sondă şi respirând cu ajutorul aparatelor, şi-a revenit şi va fi externat săptămâna viitoare.

printul george, printul louis si printesa charlotte

Foto Copiii prinților de Wales au furat toate privirile la parada Trooping the Colour. George și Louis, asortați la detaliu, Charlotte, diafană

Prinții George și Louis, precum și prințesa Charlotte au călătorit alături de mama lor, Kate Middleton, și de regina consoartă Camilla, într-o trăsură descoperită, la prima paradă Trooping the Colour ținută în onoarea bunicului lor, regele Charles.

Două cutremure de magnitudini 3,3 şi 3,1 pe Richter/ Shutterstock

Cutremur de 4,3 grade pe Richter în România

Un cutremur cu magnitudine 4,1 s-a produs sâmbătă, 17 iunie, în zona Vrancea.

Bucharest,,Romania,-,October,18,,2022:,Romanian,Firefighters,(pompieri),During

Un bărbat din Giurgiu și-a dat foc la casă, apoi a intrat în curtea vecinilor și i-a luat la bătaie

Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost reţinut și va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, după ce şi-a incendiat locuinţa, după care a intrat în curtea vecinilor pe care i-a luat la bătaie. Bărbatul este inculpat pentru comiterea a cinci infracţiuni, respectiv lovire, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

harta anm

Cod galben și portocaliu de instabilitate atmosferică în aproape toată țara

ANM a emis sâmbătă, 17 iunie, avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de averse şi instabilitatea atmosferică, ce vizează peste trei sferturi din ţară.

Joe Biden

Joe Biden a creat rumoare cu felul în care și-a încheiat cel mai recent discurs: "Dumnezeu să o salveze pe regină"

"Dumnezeu să o salveze pe regină" - cu această frază surprinzătoare şi-a încheiat preşedintele SUA, Joe Biden, un discurs dedicat luptei împotriva violenţei cu arme de foc, relatează AFP.

stelian tanase

Politologul Stelian Tănase, despre prezența senatoarei Diana Șoșoacă la recepții organizate de Ambasada Rusiei: "Abonimabil gest"

Politologul Stelian Tănase susţine că prezenţa senatoarei Diana Şoşoaca la recepţiile organizate de Ambasada Rusiei este un ”gest abominabil”. În emisiunea Insider politic, difuzată la Prima TV, Stelian Tănase a declarat că persoanele care susţin public prietenia cu Moscova se situează împotriva intereselor naţionale ale României și ar trebui pedepsite.

canicula beijing

FOTO Cum se feresc chinezii de temperaturile record din țara lor. În Beijing au fost aproape 40 de grade

Recordul de temperatură pentru mijlocul lunii iunie a fost doborât vineri, 16 iunie, la Beijing, unde s-au înregistrat 39,4 grade Celsius, în condiţiile în care o parte a ţării se confruntă cu un val de căldură, informează AFP.