Acum la Digi FM Audienta nationalã STROMAE - Alors On Danse

16751 articole scrise de Digi FM

Dan Negru/ Facebook

Dan Negru, o nouă reacție în cazul eliminării caselor de marcat: ”Roboții sunt pista falsă, fenta după care m-am dus și eu!”

Decizia reprezentanților unui lanț de magazine din România de a renunța la casele de marcat a stârnit numeroase discuții pe rețelele sociale, iar Dan Negru a vorbit din nou despre acest subiect.

protest grecia

"Sună-mă când ajungi", mesajul la unison al protestatarilor din Grecia, după accidentul feroviar soldat cu 57 de morți

"Sună-mă când ajungi!", un mesaj trimis de multe mame copiilor lor aflaţi în trenul morţii a devenit slogan al manifestanţilor furioşi după coliziunea feroviară soldată cu 57 de morţi, între care numeroşi tineri, relatează AFP.

turnul eiffel

O fată de 12 ani, exploatată la Paris, cu acordul părinților ei. Aceștia ar fi primit sume mari de bani de la un francez

O minoră în vârstă de 12 ani din Călăraşi a fost victima unei infracţiuni de natură sexuală la Paris, în exploatarea fetei fiind implicaţi chiar părinţii acesteia, care ar fi primit, în acest sens, sume mari de bani de la un cetăţean francez.

Johanna Mazibuko

Cea mai bătrână femeie din lume a murit la 128 de ani. Johanna era din Africa de Sud

Johanna Mazibuko, mama a șapte copii și cea mai bătrână persoană din lume, a murit în casa ei din Jouberton, Africa de Sud, la vârsta de 128 de ani. Peste doar două luni ar mai fi adăugat un an la vârsta ei de Cartea Recordurilor.

Vintage,Retro,Glass,Jar,With,Hemp,Rope,Tie,Tip,Box

Şeful ANAF, despre bacşiş: ”Proprietarii de localuri nu ar trebui să mai folosească acel mecanism cu borcanul pe bar!”

Administratorii/proprietarii de localuri nu ar trebui să mai folosească acel mecanism cu borcanul pe bar, unde cineva îşi pune bani, pentru că nu mai este legal, a afirmat, miercuri, preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, menţionând că Fiscul nu a efectuat încă verificări în acest sens, potrivit Agerpres.ro. 

Pele și Marcia Cibele Aoki

Testamentul lui Pele. Văduva legendei fotbalului brazilian a primit 30% din avere, dar în acte e menționată și o fiică necunoscută

Legendarul fotbalist brazilian Pele, decedat în 29 decembrie la vârsta de 82 de ani, în urma unui cancer, a lăsat în testament 30% din bunuri văduvei sale şi a menţionat o altă femeie, o fiică nerecunoscută de marele jucător, conform avocatului fostei soţii, citat de AFP.

sofer

Un tânăr de 19 ani a rămas fără permisul de conducere pentru 780 de zile și are de plătit o amendă record. Ce norme rutiere a încălcat

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, a fost reținut de politiști pentru 24 de ore și a rămas fără permisul de conducere pentru 780 de zile, după comiterea mai multor abateri în trafic.

Salon spital/ Shutterstock

De Ziua Femeii, un medic din Arad le-a oferit mămicilor un salon de spital renovat din banii ei

Un medic din Arad, specialist de obstetrică-ginecologie, a inaugurat de Ziua Femeii un salon pentru mămici care a fost modernizat complet, în Maternitatea Arad, lucrare pentru care medicul a plătit din banii săi peste 4.000 de euro.