Acum la Digi FM Audienta nationalã SKRILLEX AND DIPLO FEAT JUSTIN BIEBER - Where Are You Now

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

liviu dragnea 2

Sentință amânată pentru Liviu Dragnea

Judecătorii au decis să amâne sentința în procesul în care șeful PSD este acuzat de instigare la abuz în serviciu și fals. Decizia, în primă instanță, va fi dată pe 21 iunie.

viorica-dancila

O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă - VIDEO

Premierul a făcut o nouă gafă în deschiderea ședinței de Guvern de astăzi. Referindu-se la rezultatele vizitei din Portugalia, Viorica Dăncilă a spus că a purtat discuții cu omologul său despre preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019... în loc de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene.

A murit Anthony Bourdain!

Celebrul bucătar și scriitor Anthony Bourdain, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Franța! Era cunoscut mai ales pentru emisiunile gastronomice pe care le realiza, dar și pentru cărțile pe care le-a scris.

cluj

Clujul inundat din cauza unei ploi

O ploaie torenţială ce a durat mai puţin de o jumătate de oră a inundat zeci de străzi din Cluj. Din cauza cantităţilor mari de precipitaţii, sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă iar apa a refulat pe carosabil.

Davide_Astori_AAP

Davide Astori putea fi salvat

Davide Astori putea fi salvat! Potrivit raportului de expertiză, căpitanul Fiorentinei, a murit nu din cauza unei brahicardii, ci din cauza unei tahiaritmii- o tulburare de ritm cardiac caracterizată prin accelerarea frecvenţei cardiace.

robor

ROBOR crește din nou

ROBOR la trei luni crește din nou. Indicele în funcţie de care se calculează majoritatea ratelor românilor a ajuns la 2,89%.

facebook

O nouă eroare marca Facebook

Postările a 14 milioane de utilizatori Facebook au putut fi văzute de oricine, deşi setările nu prevedeau vizibilitatea publică a acestora. Astfel, în loc să fie vizibile doar prietenilor, postările în cauză au putut fi văzute de toată lumea. De vină ar fi o defecțiune, a anunțat compania.

andra

Andra lansează “Sudamericana”, în colaborare cu Pachanga

Andra, cea mai iubită artistă din România, lansează un single în limba spaniolă, “Sudamericana”, împreună cu Jay del Alma și MC Sesman, adică trupa Pachanga. Rapperii latino au devenit extrem de populari în intreaga lume după succesul fulminant al piesei “Loco”.