Acum la Digi FM Marius Dobre USHER - Yeah

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

trump kim

Întâlnirea istorică dintre Kim Jong-un și Donald Trump

„A fost dificil să ajungem aici", a mărturisit preşedintele nord corean Kim Jong-Un, azi dimineață, în primele minute ale istoricei întâlniri cu președintele american Donald Trump. Cu puțin timp în urmă, prima rundă bilaterală a luat sfârșit, după mai bine de trei ore şi jumătate în care cei doi oficiali au avut discuții tete-a-tete urmate de un prânz de lucru

firea 6

Cele mai bune meme-uri după ce Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a fost huiduită de cei 20.000 de spectatori de pe Arena Națională, în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă, alături de Simona Halep. I-a înmânat sportivei cheile orașului, un buchet de flori, a rostit câteva cuvinte și apoi a plecat. Internauții au taxat acest moment cu meme-uri. Iată ce am adunat, până acum!

superman

Ziua lui Superman

Azi este Ziua lui Superman! El și-a făcut apariția, pentru prima dată, acum 80 de ani! Inițial, el ar fi trebuit să fie un răufăcător chel, cu puteri telepatice. Joe Shuster, unul dintre creatorii săi, s-a inspirat din personaje ca Hercules și Flash.

ultima 2

Campanie Știrile Digi FM: CFR - Cifrele dezastrului (Episodul 25)

Cert este că actualul ministru al Transporturilor va avea de rezolvat foarte multe probleme, pentru că există o serie de restanţe de la predecesorii săi. Este opinia vicepreşedintelui Asociaţiei Pro Infrastructură. Ionuţ Ciurea este cel care a avansat și suma minimă de care ar fi nevoie pe an doar pentru pentru reparațiile capitale în următorii 10,15 ani- 500 de milioane de lei!

simona halep

Simona Halep a ajuns în România

Simona Halep a ajuns în România, în această după-amiază. Ea a fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă din București.

adevarul

Retrăiește istoria împreună cu Adevărul

VEȘTI DE PE FRONT! Retrăiește istoria împreună cu Adevărul, citește stirile din vremea Primului Război Mondial în edițiile de colecție „Adeverul” și imaginează-ți cum primeau oamenii veștile de pe front, în fiecare zi, din ziar.

traian basescu

Băsescu: " De ce nu o fi povestit Dragnea cum îi mângâia ghipsul lui Kovesi şi îi oferea şorici"

Traian Băsescu a postat, pe pagina sa de Facebook, răspunsul la acuzațiile lui Liviu Dragnea, conform cărora el ar fi creat statul paralel. " Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins", a spus fostul președinte al României.

tariceanu

PSD și ALDE iau în calcul o Ordonanță de Urgență pentru modificarea Codurilor Penale

După Președintele Camerei Deputatilor, și șeful Senatului lansează ideea unei ordonanțe de urgență pentru modificarea Codurilor Penale. Călin Popescu Tăriceanu spune că opoziția a folosit excesiv procedura atacului unor legi la Curtea Constituțională și că, dacă va continua, o ordonanță de urgență se impune. Președintele Senatului spune că la fel a procedat și Guvernul Ciolos în 2015.