Acum la Digi FM SHOUSE - Won t Forget You

Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii în toate sectoarele Capitalei. Zonele care rămân fără apă caldă

Water,Tap,With,Hot,Water,Steam
Apa caldă. Foto: Shutterstock

Compania Termoenergetica anunţă lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice, în zone din toate sectoarele Capitalei.

Se vor realiza următoarele intervenţii:

- În zona străzii Jiului, din Sectorul 1, se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către şase puncte termice şi aproximativ 60 de module, până în data de 6 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a acestei porţiuni de reţea este 1998, având peste 25 de ani de funcţionare.

- În zona Şoselei Mihai Bravu din Sectorul 2, în cadrul unui obiectiv finanţat cu fonduri POIM, se efectuează lucrări de înlocuire şi modernizare a conductelor ce alimentează punctul termic. Va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă către 13 blocuri până în data de 17 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1975, porţiunea de reţea având aproape 50 de ani de funcţionare.

- În zona Mihai Bravu din Sectorul 3, tot în cadrul unei investiţii finanţate cu fonduri europene, se vor executa lucrările de blindare a tronsonului de conductă veche în vederea înlocuirii pe o porţiune de aproximativ 300 m. Tot în această perioadă vor fi executate şi lucrări de reparaţii a avariilor existente pe conducta Dn 900 mm, pe Şoseaua Mihai Bravu, între intersecţiile arterelor Calea Dudeşti, Baba Novac şi Şoseaua Iancului. Lucrările impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 12 puncte termice, 148 blocuri din acest sector până în data de 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei este 1975, porţiunea de reţea având aproape 50 ani de funcţionare.

- În zona Bulevardului Corneliu Coposu din Sectorul 3 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice până în data de 6 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1996, porţiunea de reţea având aproape 30 de ani de funcţionare.

- Pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Sectorul 4 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către şase puncte termice, 71 blocuri, până în data de 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1987, porţiunea de reţea având peste 35 de ani de funcţionare.

- La intersecţia Bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Luică din Sectorul 4 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor până în data de 7 iunie, ora 23.00, fără afectarea consumatorilor. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1987, această porţiune de reţea având peste 35 de ani de funcţionare.

- Pe Calea 13 Septembrie din Sectorul 5 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către şase puncte termice, 94 blocuri, până în data de 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1984, porţiunea de reţea având aproape 40 de ani de funcţionare.

- În zona Bulevardului Iuliu Maniu din Sectorul 6 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către cinci puncte termice, 64 blocuri până în data de 4 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1971, porţiunea de reţea având 53 de ani de funcţionare.

- În zona Bulevardului Iuliu Maniu din Sectorul 6 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către un punct termic, în perioada 5 - 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 2002, porţiunea de reţea având peste 22 de ani de funcţionare.

- În zona Bulevardului 1 Mai din Sectorul 6 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către trei puncte termice, 65 blocuri, în perioada 4 - 6 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1982, porţiunea de reţea având peste 42 de ani de funcţionare.

"Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele iniţiale de repunere în funcţiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate, în măsura în care ruta de alimentare cu agent termic permite acest lucru, punctele termice sunt repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat", se arată în comunicatul Termoenergetica.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert, transmite Agerpres.

Ascultă Digi FM Live, pentru cele mai noi știri, la fiecare 30 de minute.
Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
RALUCA
Raluca Hatmanu: Destinațiile europene sunt afectate de supraturism...
Head coach of Romania Edward Iordanescu speaks on a press conferece at Bilino Polje Stadium on June 6, 2022, in Zenica, Bosnia and Herzegovina, ahead of UEFA Nations League match between Bosnia and Herzegovina and Romania. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Lotul României la Euro 2024. Cine este cel mai valoros jucător
Coldplay in concert at Ullevi Arena, Gothenburg, Sweden - 08 Jul 2023
Membrii trupei Coldplay s-au plimbat pe Lipscani înaintea primului...
Daniel Bîrligea in lotul pentru EURO 2024
Cine este Daniel Bîrligea, surpriza din lotul României pentru Euro...
Pe aceeași temă
Man's,Hand,Shows,Mobile,Smartphone,With,White,Screen,In,Vertical
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei. Prejudiciul...
Rares Hopinca, the new Prefect of the Municipality of Bucharest, Bucharest, Romania - 28 Jul 2023
Hopincă anunță că a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 2: Tocmai s-a finalizat...
2024-06-13-5677
Efectele devastatoare ale furtunii de aseară din București și Ilfov
Radu Mihaiu
Radu Mihaiu anunţă că a recuperat 294 de voturi, în urma renumărării în două secţii de votare...
Te-ar putea interesa și
Radu Mihaiu
Radu Mihaiu cere intervenția BEC în Sectorul 2, după refuzul BES de a analiza renumărarea...
George Tuţă
PNL: George Tuţă, noul primar al Sectorului 1, după numărarea a 98,7% din secţii; are 475 de...
brigada antitero
Un sirian de 34 de ani a încercat să-şi dea foc la Ambasada Israelului din Bucureşti. A...
Romanian,Police,(politia,Rutiera),Car,Parked,Along,The,Street,In
Cetăţean străin, prins de jandarmi când făcea gesturi obscene în apropierea unui loc de joacă...
Partenerii noștri
Digi24 Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că...
DigiSport ”Măcar o remiză”. Albanezii au reacționat, după 1-2 cu Italia la EURO 2024
”Măcar o remiză”. Albanezii au reacționat, după 1-2 cu Italia la EURO 2024
PeRoz Prințul Louis, dans viral la „Trooping the Colour”. Poznașul familiei a oferit din nou imagini delicioase, spre încântarea publicului
Prințul Louis, dans viral la „Trooping the Colour”. Poznașul familiei a...
Film Now Cât de tare îi seamănă tatălui său! Fiul de 20 de ani al lui Russell Crowe, pozat de unul singur în Australia natală
Cât de tare îi seamănă tatălui său! Fiul de 20 de ani al lui Russell...
Digi World Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul...
Stirile Kanal D Prima reacție a lui Babasha, după scenele uluitoare de la concertul Coldplay. A fost huiduit de un stadion întreg, dar iată care este, de fapt, adevărul din spatele apariției sale alături de trupa internațională: "Pentru cunoștința voastră, am avut și..."
Prima reacție a lui Babasha, după scenele uluitoare de la concertul...
ProFM Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl". Și-a învățat gemenii cum să o ajute când are crize
Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut...
Digi Life Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de...
Ultimele știri din matinal
negrutiu
Analiza lui Florin Negruțiu: Cum a manevrat Marcel Ciolacu scena politică și de ce Gabriela...
Oana si Vlad Tuk Tuk
Oana Zamfir și Vlad Craioveanu au făcut istorie radio din tuk tuk
holy molly
Holy Molly și Zodier la matinalul Digi FM: cântece, fazan și povești amuzante
dr marius sava
Ce e bine să faci înaintea somnului de 5 ori pe săptămână? Dr. Marius Sava, somnolog, răspunde...
Ultimele știri
G7 heads of state gather for a photo at Borgo Egnaza
Meloni declară că statele UE nu vor fi direct implicate în împrumutul G7 pentru Ucraina
GER, Berlin, Fussball, Spanien vs Kroatien, Gruppe B, Gruppenphase, UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024, MD
EURO 2024. Victorie a Spaniei în faţa Croaţiei: 3-0
Anti Far-Right Rally - Paris, France - 15 Jun 2024
Demonstraţii de amploare la Paris, dar şi în alte oraşe din Franța, împotriva extremei drepte
CHANEL Dinner Celebrating Our Majestic Oceans, A Benefit For NRDC
Courteney Cox a recreat celebrul dans din videoclipul pentru „Dancing in the Dark”, piesa lui...