Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu EVE - Who s That Girl

UNTOLD 2022. Începe cel mai mare festival din România. Jurnaliștii Digi24 și Digi FM sunt gata să îi întâlnească pe participanți la DigiTalks

coperta untold 2022 - fb
Foto: Facebook Untold

Festivalul Untold 2022 își deschide porțile pentru sutele de mii de petrecăreți care abia așteaptă să se distreze pe ritmurile celor mai cunoscuți artiști. Pe scenă vor urca joi seara primii DJ, așa că la Cluj deja au venit de dimineață spectatorii, mulți dintre ei de peste hotare. Și televiziunea Digi24 este prezentă la Untold în toate cele patru seri de festival. Jurnaliștii Digi24 vă așteaptă la DigiTalks cu cele mai interesante conferințe și subiecte de dezbătut. Discuțiile încep zilnic de la ora 18:00. Mai mult, există și un colț special pentru cei care își doresc o carieră în televiziune și sunt pregătite și premii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joi seara, la ora 21:00, se dă startul oficial al festivalului UNTOLD, ajuns la ediția nr.7.

În 2019, 15% din publicul Untold a venit din străinătate. Cei mai mulți din festivalierii care vin în România sunt din Regatul Unit, Germania, Olanda, Spania, Italia sau Franța. Nu e de mirare că în medie, acum, un bilet de avion last minute spre Cluj-Napoca, a ajuns să coste 270 euro.

„Doar ce am aterizat de 10 minute, suntem pregătiți pentru diseară, mai așteptăm niște prieteni”, spune un cuplu de români care a venit din Anglia, de la Cambridge. „Ne-am pregătit demult pentru Untold”, spun tinerii. Totuși, au luat bilet de avion last minute, pe care au dat 250 de euro. Li se pare OK. „Dacă îți place muzica, nu cred că te uiți la bani, dar prețurile cred că sunt acceptabile pentru ceea ce se oferă. Este la un nivel foarte înalt și avem așteptări mari de la DJ-ii care vor cânta în seara asta, plus serile următoare”, spune tânărul român venit de la Cambridge.

O tânără englezoaică întâlnită pe aeroportul din Cluj spune că vine de la Londra, dar și-a cumpărat biletele încă de acum trei ani. În 2020 festivalul nu s-a ținut din cauza COVID, apoi anul trecut nu a putut ajunge, așa că pentru ea călătoria nu a costat decât 120 de lire. Vine pentru prima dată în România, special pentru Untold. „E genul meu de muzică și voiam să vizitez o țară nouă, prietenii mei au fost înainte aici și mi-au recomandat zona, așa că sunt entuziasmată de întreaga experiență”, mărturisește ea. Spune că abia așteaptă să-i vadă pe David Guetta și Steve Aoki.

Atmosfera magică de festival va fi presărată și cu momente ale animatorilor, ale acrobaţilor internaţionali sau ale unor personaje fantastice, precum nimfe și dragoni. Unele dintre aceste personaje alegorice sunt prezente chiar pe aeroportul din Cluj, pentru a-i întâmpina pe festivalieri.

Organizatorii festivalului spun că toate celelalte ediții au decurs fără probleme și că atitudinea publicului UNTOLD este una impecabilă. Chiar și așa, autoritățile s-au mobilizat pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

„La celelalte ediții, să știți că nu am avut niciun coș de gunoi, nicio bancă ruptă. Cei care participa la festival au un spirit civic extrem de ridicat, le mulțumesc și sper să păstreze același spirit civic. Legat de condițiile de siguranță, colegii de la celelalte instituții ale statului sunt prezenți să îi decurajeze pe cei care ar dori să facă și astfel de evenimente. Organizatorii au luat măsurile pentru a avea un festival sigur, așa cum a fost și în edițiile precedente”, spune Dan Tarcea, viceprimar al Clujului.

Festivalul se desfășoară între 4-7 august, iar anul acesta sunt așteptați în jur de 400.000 de participanți. Untold a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
darueste viata
Carmen Uscatu & Oana Gheorghiu: Statul încă nu și-a făcut treaba...
DIGI FM OFERĂ VACANȚE FARĂ SFÂRȘIT
Digi FM oferă Vacanțe fară sfârșit
Rainy,Day
Vremea în România: ploi în est și sud, temperaturi mai ridicate în...
rovinieta 2024
CNAIR va monta noi camere de supraveghere pentru verificarea...
Pe aceeași temă
matinalii digi fm edy chereji
Digi24 și Digi FM sunt partenerii oficiali Untold
Partenerii noștri
Digi24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată...
DigiSport Aflat în arest, Liviu Ungurean a ținut să transmită un mesaj
Aflat în arest, Liviu Ungurean a ținut să transmită un mesaj
PeRoz Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar...
Film Now Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024...
Digi World VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste...
Stirile Kanal D Valoarea celei mai mari pensii din țara noastră. Unde a lucrat persoana care încasează venitul lunar
Valoarea celei mai mari pensii din țara noastră. Unde a lucrat persoana...
ProFM Cleopatra Stratan, apariție de divă, într-o rochie decoltată, cu crăpătură până la coapsă. Tânăra, ca desprinsă de la Hollywood
Cleopatra Stratan, apariție de divă, într-o rochie decoltată, cu crăpătură...
Digi Life Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Ultimele știri din matinal
andreea balan, de partea buna a diminetii
Andreea Bălan: Din păcate pentru mine, perioada Andre nu e o perioadă frumoasă din viața mea...
mirela oprisor 3dedc734-2ceb-41f6-b424-21ceaca2c736
Mirela Oprisor povestește cu umor despre drama din studenție: "Mi-au furat cârnații din...
andreea balan si iubitul
Andreea Bălan, ajutată de iubitul ei să își îndeplinească visul. Cum gestionează artista...
simona taranu digi fm2
Simona Țăranu, dezvăluiri inedite la Matinalul Digi FM: „Poate de aici vine și umorul, poate...
Ultimele știri
Record de căldură în Rio de Janeiro/ Profimedia
Record de căldură în Rio de Janeiro. Temperaturile au ajuns la 62,3°C 
florian bodog
Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, i-a acordat prim-ajutor unui coleg deputat în...
Copil dat dispărut
Micuțul Ayan, dat dispărut și căutat de peste 200 de persoane, a fost găsit în viață, la 3 km...
monica cioată
Raport final în cazul morții suspecte a avocatei Monica Cioată din Iași. Tânăra însărcinată "A...