Acum la Digi FM Ramon Cotizo VAMA - Perfect fara tine

Clasa câștigătoare aniversează 6 ani de Digi FM: Prima zi de emisie și primul „Salutare, oameni buni!" sunt de neuitat

780x440

Cri, cri, cri, toamnă gri... Ia uite cum nu mai vii. Parafrazăm binecunoscuta poezie semnată de George Topîrceanu, pentru că Digi FM a adus zile de sărbătoare, în plină toamnă, pe 11 noiembrie. Odată ajuns pe frecvența potrivită știi că ai nimerit fix unde-ți trebuie. La nivelul Clasei câștigătoare!

Discuțiile cu echipa Digi FM sunt precum o terapie după o zi mai grea... naturale, relaxante, amuzante, ca între prieteni.

Colegii noștri, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Bogdan Miu, Vlad Craioveanu, Adrian Cojocaru, Lucian Mîndruță, Nono Semen și Ramon Cotizo, au împărtășit cum se simt la aniversarea acestor ani de On Air reușit, cu audiențe bestiale, emisii maraton sau în premieră, evenimente, concerte, deplasări, turnee, știri, premii, povești memorabile și timp special pe care nu îl obții din altă parte. Citește interviul realizat cu prietenii care te ascultă și îți arată că radioul devine poate cel mai bun răspuns pe care îl cauți.

 

  1. Care este acea experiență care te leagă sufletește de Digi FM și pe care o povestești de fiecare dată când ai ocazia?

Dacă ar fi să mă refer strict la o întâmplare care s-a petrecut în Digi FM, între colegi, ar fi aniversarea mea de anul trecut, atunci când am împlinit 30 de ani. Colegii știu cât de mult ador Crăciunul, așa că, pe 30 octombrie 2020, când am ajuns la radio, studioul era decorat de sărbători, bradul împodobit, totul arăta ca și cum spiridușii Moșului au trecut pe acolo cu o noapte înainte. Și cel mai fain a fost că totul era al meu și le-am luat acasă. Cât privește o experiență pe radio, îmi aduc aminte de o lecție de viață pe care am primit-o de la un ascultător. Aveam o temă de emisiune: ai în fața ta o băncuță, locul e pustiu, ai o oră la dispoziție. Cu cine îți petreci ora aia pe băncuță? Un bărbat ne-a sunat să ne spună că ar vrea să stea o oră cu băiatul lui adolescent și să îl întrebe de ce a vrut să își facă un selfie pe tren. Evident, băiatul nu mai era printre noi. Vocea tremurândă a tatălui, care a sfârșit apelul cu noi plângând, mi-a făcut sufletul bucăți. Și atunci am realizat și cât de multă încredere au unii dintre ascultători în noi dacă sunt dispuși să își deschidă sufletul astfel...”, Beatrice Ghiciov, Matinalii Digi FM.

Cred că cea mai intensă experienţă este cea legată de interacţiunea cu ascultătorii şi mă bucură să descopăr că am atins un nivel de încredere de la care încep acele poveşti intime, autentice. Aşa am ajuns să aflăm, spre exemplu, de la prietenii noştri matinali, că s-au prezentat la înmormântarea greşită... Alteori ni s-a întâmplat să primim sute de mesaje, reacţii şi reţete, după ce am vorbit la radio despre o banală conservă de peşte”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Cu siguranță sunt foarte atașat de începuturile acestui radio, pentru că Digi FM a apărut în viața mea în perioada în care eram proaspăt tătic. Așa că am unit ușor nopțile nedormite cu diminețile adormite, însă de fiecare dată mă încearcă aceeași emoție când mă gândesc la anul 2015 și tot ce a adus el bun în viața mea”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

Nu sunt de suficient de mult timp în echipă, dar recuperăm rapid”, Vlad Craioveanu.

Deși lumea consideră că sunt deja expert în răspândirea vibe-ului bun în fiecare dimineață de weekend, adică atunci când prestez la minunatul program, regăsesc aceeași stare faină în oricare alt moment al oricărei zile din săptămână. Iar asta chiar e tare și se datorează spiritului echipei, familiei Digi FM, și, credeți-mă, nu e simplu deloc să mai găsești în ziua de azi medii de lucru cu un vibe atât de optimist. Da, e de prețuit și de povestit”, Nono Semen.

Ziua în care am aflat că proiectul „Omul Potrivit” va prinde viață la radio! A fost o imensă bucurie pentru că mi-am dorit să intru în lumea radioului și să pot sta de vorbă cu specialiștii, dar și cu ascultătorii. Prima zi de emisie, primul „salutare, oameni buni" sunt de neuitat!”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

 „E legată de prima zi când am pășit în redacție și de prima emisiune de la Digi FM. Am simțit tot suportul și tot ajutorul încă din primele secunde.... a fost frumos!”, Ramon Cotizo.

Zilele de naștere. Când mâncăm, râdem. Câteodată comitem și „ilegalități”. Asta îmi place cel mai mult la Digi FM: momentul când nu e de muncă, ca să ne mai și relaxăm”, Lucian Mîndruță.

 

  1. Cum ai descrie prin titlul unei melodii ceea ce simți când vii la radio?

 

My way - Frank Sinatra (I've loved, I've laughed, and cried / I've had my fill, my share of losing)”, Beatrice Ghiciov, Matinalii Digi FM.

By your side (mai pe nou) şi Stand by me (mai pe clasic) pentru că nu se poate decât aşa, împreună, om de radio şi om cu radio”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Muzica se tot schimbă, însă eu rămân la o melodie clasică, din playlistul personal: Robbie Williams - Let me entertain you”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

Turn on, Tune in, Cop out! - Freak power”, Vlad Craioveanu.

Pharell Williams - Happy”, Nono Semen.

Happy - Pharell Williams”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

Doar o melodie? Puțin...foarte puțin... Dar am un titlu: Beautiful Day - U2”, Ramon Cotizo.

 

  1. Cu cine ai face schimb de emisiune timp de o săptămână?

Aș face schimb cu Lucian Mîndruță. Aș vrea să stau de vorbă cu ascultătorii timp de 2 ore, să aud povești de la ei. Ador poveștile”, Beatrice Ghiciov, Matinalii Digi FM.

Aş face schimb de emisiune timp de o săptămână (şi chiar mai mult) cu colegul Ramon Cotizo. Să vin la radio de la 10:00, dar să pot încă zice „Bună dimineaţa”, pentru că acesta e un reflex greu de lepădat. Şi cred că ideal ar fi să-l păstrăm şi pe Ramon, să vină şi Bea cu Bogdan Miu şi să organizăm un haos pentru matinalii ceva mai leneşi. Ce ziceţi?”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Aici e simplu, cu Nono. Tot dimineața, dar de weekend. Dau 5 zile și primesc 2 :)”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

Nu aș face schimb cu nimeni. Eu sunt pe principiul: Emisiunea, mașina și nevasta nu se împrumută”, Vlad Craioveanu.

Cu Adrian Cojocaru. Are doar o oră pe zi. Glumesc! :))”, Nono Semen.

Dacă tot facem „pasă" zilnic, aș inversa puțin rolul cu Ramon Cotizo. Nu de alta, dar să mai fie și el luat la întrebări”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

„Periculoasă întrebare. Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple… :) Sincer, cu nimeni. Nu îmi place să mă trezesc dimineața, deci matinal exclus, iar seara vreau tihnă. Mă simt bine cu mine de la ora 10:00, deci cu mine fac schimbul”, Ramon Cotizo.

 

  1. Descrie ingredientele necesare prin care determini ascultătorii să nu îți rateze emisiunile.

„Veselie și super vibe. Cine ar refuza o emisiune care îți dă o stare de bine? Asta facem noi, la Matinalii Digi FM”, Beatrice Ghiciov.

Eu vin la radio cu un singur gând şi cu un singur ingredient pe care îl scot din „buzunar": zâmbetul. Dacă reuşesc să montez cât mai multe zâmbete înseamnă că am fost convingător pentru ediţiile viitoare. Pe-acest ingredient pariez eu - pe tonus, pe energie, stare de spirit. Şi acest detaliu nu se întreţine decât cu onestitate şi cu o predispoziţie permanentă spre lucrurile frumoase şi amuzante ale vieţii”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Echilibru și bun-simț. Plus că nici nu mă iau prea în serios, cred că ajută”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

„Păi dacă spun ingredientele, cineva o să le fure și riscăm să ne dăm în judecată pe rețetă precum Jamila și cealaltă...”, Vlad Craioveanu.

Cald, prietenos, optimist până la capăt, sincer, exemplar de imperfect, empatic, autoironic și foarte tont uneori. Păi ia să vedem, se regăsește cineva în ceva de aici?:)”, Nono Semen.

Sinceritate, teme actuale, discurs liber, invitați pertinenți, ascultători inteligenți”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

„Zâmbetul mereu pe buze. Optimismul. Râsul sănătos și deloc fals. Glumele - la 5 proaste îmi iese una bună”, Ramon Cotizo.

 

 

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!

Recomandări DigiFM
SELLY
Selly: Dacă am avut momente de rătăcire, mi-am revenit rapid
praf saharian romania
Ploaie cu praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul...
Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, despre efectele prafului saharian asupra sănătății...
profimedia-0843583552
„De ce eu?”. Celine Dion face dezvăluiri despre starea ei de...
Pe aceeași temă
Madonna si George Michael main
Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transformă radical sub bagheta...
simona halep
Simona Halep, primele declarații după ce a revenit în ţară: „Adevărul a ieșit la suprafață...
bogdan mirica
Bogdan Mirică, la Matinalul Digi FM, de Ziua Internațională a Automobilului: „N-o să uit...
elvira deactu
Cum au reacționat Elvira Deatcu și Claudiu Bleonț când li s-a propus să joace rolurile...
Te-ar putea interesa și
paleologul 2024-01-23 09.03.09 IMG_58492
Theodor Paleologu, la Matinalul Digi FM, despre discursurile lui Iohannis, Ciolacu, Șoșoacă și...
oana vlad cornel ilie
Interviu inedit în Matinalul Digi FM: Cornel Ilie dezvăluie secretele noului album VUNK
florin negrutiu 111
Florin Negruțiu, despre pensionarea judecătorului Cristi Danileț: „Este un sistem atât de...
oana si vlad-matinal-2024
Oana Zamfir și Vlad Craioveanu sunt de partea bună a dimineții la Digi FM, în cea mai recentă...
Partenerii noștri
Digi24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe...
DigiSport Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”
Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid...
PeRoz A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la...
Film Now Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din...
Digi World Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu...
ProFM Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”
Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus...
Digi Life Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei...
Coffee,Beans,And,Portafilter.
Cafeaua nu se va ieftini prea curând. Fermierii vietnamezi aşteaptă...
Ultimele știri din matinal
testul ana baniciu
De la pofte de sarcină la numele bebelușului: Ana Baniciu a dezvăluit totul la Digi FM
marius moga digifm
Marius Moga: "Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom...
minelli IMG_91072
Minelli: De la "Mariola" la "Bug a Boo", concerte pentru milionari și o surpriză pentru un...
florin negruțiu
Florin Negruțiu și detectorul de minciuni de la AUR
Ultimele știri
Italian,Summer,Holidays,-,Beautiful,Capri,Island,,Campania,,Italy
Zonele turistice din Italia unde au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării
Ricky Martin Profimedia Images
Ricky Martin, imagini rare cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 15 ani: „Soarele strălucește...
Bucharest,,Romania,-,December,5,,2018:,Logo,Of,The,Romanian
Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, reţinut de DNA pentru o mită de 13.000 de...
Ion Iliescu
Ion Iliescu, pus sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Mineriadei