Acum la Digi FM Ana-Maria Tatu SHAWN MENDES FT. CAMILA CABELLO - Senorita

Clasa câștigătoare aniversează 6 ani de Digi FM: Prima zi de emisie și primul „Salutare, oameni buni!" sunt de neuitat

780x440

Cri, cri, cri, toamnă gri... Ia uite cum nu mai vii. Parafrazăm binecunoscuta poezie semnată de George Topîrceanu, pentru că Digi FM a adus zile de sărbătoare, în plină toamnă, pe 11 noiembrie. Odată ajuns pe frecvența potrivită știi că ai nimerit fix unde-ți trebuie. La nivelul Clasei câștigătoare!

Discuțiile cu echipa Digi FM sunt precum o terapie după o zi mai grea... naturale, relaxante, amuzante, ca între prieteni.

Colegii noștri, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Bogdan Miu, Vlad Craioveanu, Adrian Cojocaru, Lucian Mîndruță, Nono Semen și Ramon Cotizo, au împărtășit cum se simt la aniversarea acestor ani de On Air reușit, cu audiențe bestiale, emisii maraton sau în premieră, evenimente, concerte, deplasări, turnee, știri, premii, povești memorabile și timp special pe care nu îl obții din altă parte. Citește interviul realizat cu prietenii care te ascultă și îți arată că radioul devine poate cel mai bun răspuns pe care îl cauți.

 

  1. Care este acea experiență care te leagă sufletește de Digi FM și pe care o povestești de fiecare dată când ai ocazia?

Dacă ar fi să mă refer strict la o întâmplare care s-a petrecut în Digi FM, între colegi, ar fi aniversarea mea de anul trecut, atunci când am împlinit 30 de ani. Colegii știu cât de mult ador Crăciunul, așa că, pe 30 octombrie 2020, când am ajuns la radio, studioul era decorat de sărbători, bradul împodobit, totul arăta ca și cum spiridușii Moșului au trecut pe acolo cu o noapte înainte. Și cel mai fain a fost că totul era al meu și le-am luat acasă. Cât privește o experiență pe radio, îmi aduc aminte de o lecție de viață pe care am primit-o de la un ascultător. Aveam o temă de emisiune: ai în fața ta o băncuță, locul e pustiu, ai o oră la dispoziție. Cu cine îți petreci ora aia pe băncuță? Un bărbat ne-a sunat să ne spună că ar vrea să stea o oră cu băiatul lui adolescent și să îl întrebe de ce a vrut să își facă un selfie pe tren. Evident, băiatul nu mai era printre noi. Vocea tremurândă a tatălui, care a sfârșit apelul cu noi plângând, mi-a făcut sufletul bucăți. Și atunci am realizat și cât de multă încredere au unii dintre ascultători în noi dacă sunt dispuși să își deschidă sufletul astfel...”, Beatrice Ghiciov, Matinalii Digi FM.

Cred că cea mai intensă experienţă este cea legată de interacţiunea cu ascultătorii şi mă bucură să descopăr că am atins un nivel de încredere de la care încep acele poveşti intime, autentice. Aşa am ajuns să aflăm, spre exemplu, de la prietenii noştri matinali, că s-au prezentat la înmormântarea greşită... Alteori ni s-a întâmplat să primim sute de mesaje, reacţii şi reţete, după ce am vorbit la radio despre o banală conservă de peşte”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Cu siguranță sunt foarte atașat de începuturile acestui radio, pentru că Digi FM a apărut în viața mea în perioada în care eram proaspăt tătic. Așa că am unit ușor nopțile nedormite cu diminețile adormite, însă de fiecare dată mă încearcă aceeași emoție când mă gândesc la anul 2015 și tot ce a adus el bun în viața mea”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

Nu sunt de suficient de mult timp în echipă, dar recuperăm rapid”, Vlad Craioveanu.

Deși lumea consideră că sunt deja expert în răspândirea vibe-ului bun în fiecare dimineață de weekend, adică atunci când prestez la minunatul program, regăsesc aceeași stare faină în oricare alt moment al oricărei zile din săptămână. Iar asta chiar e tare și se datorează spiritului echipei, familiei Digi FM, și, credeți-mă, nu e simplu deloc să mai găsești în ziua de azi medii de lucru cu un vibe atât de optimist. Da, e de prețuit și de povestit”, Nono Semen.

Ziua în care am aflat că proiectul „Omul Potrivit” va prinde viață la radio! A fost o imensă bucurie pentru că mi-am dorit să intru în lumea radioului și să pot sta de vorbă cu specialiștii, dar și cu ascultătorii. Prima zi de emisie, primul „salutare, oameni buni" sunt de neuitat!”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

 „E legată de prima zi când am pășit în redacție și de prima emisiune de la Digi FM. Am simțit tot suportul și tot ajutorul încă din primele secunde.... a fost frumos!”, Ramon Cotizo.

Zilele de naștere. Când mâncăm, râdem. Câteodată comitem și „ilegalități”. Asta îmi place cel mai mult la Digi FM: momentul când nu e de muncă, ca să ne mai și relaxăm”, Lucian Mîndruță.

 

  1. Cum ai descrie prin titlul unei melodii ceea ce simți când vii la radio?

 

My way - Frank Sinatra (I've loved, I've laughed, and cried / I've had my fill, my share of losing)”, Beatrice Ghiciov, Matinalii Digi FM.

By your side (mai pe nou) şi Stand by me (mai pe clasic) pentru că nu se poate decât aşa, împreună, om de radio şi om cu radio”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Muzica se tot schimbă, însă eu rămân la o melodie clasică, din playlistul personal: Robbie Williams - Let me entertain you”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

Turn on, Tune in, Cop out! - Freak power”, Vlad Craioveanu.

Pharell Williams - Happy”, Nono Semen.

Happy - Pharell Williams”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

Doar o melodie? Puțin...foarte puțin... Dar am un titlu: Beautiful Day - U2”, Ramon Cotizo.

 

  1. Cu cine ai face schimb de emisiune timp de o săptămână?

Aș face schimb cu Lucian Mîndruță. Aș vrea să stau de vorbă cu ascultătorii timp de 2 ore, să aud povești de la ei. Ador poveștile”, Beatrice Ghiciov, Matinalii Digi FM.

Aş face schimb de emisiune timp de o săptămână (şi chiar mai mult) cu colegul Ramon Cotizo. Să vin la radio de la 10:00, dar să pot încă zice „Bună dimineaţa”, pentru că acesta e un reflex greu de lepădat. Şi cred că ideal ar fi să-l păstrăm şi pe Ramon, să vină şi Bea cu Bogdan Miu şi să organizăm un haos pentru matinalii ceva mai leneşi. Ce ziceţi?”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Aici e simplu, cu Nono. Tot dimineața, dar de weekend. Dau 5 zile și primesc 2 :)”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

Nu aș face schimb cu nimeni. Eu sunt pe principiul: Emisiunea, mașina și nevasta nu se împrumută”, Vlad Craioveanu.

Cu Adrian Cojocaru. Are doar o oră pe zi. Glumesc! :))”, Nono Semen.

Dacă tot facem „pasă" zilnic, aș inversa puțin rolul cu Ramon Cotizo. Nu de alta, dar să mai fie și el luat la întrebări”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

„Periculoasă întrebare. Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple… :) Sincer, cu nimeni. Nu îmi place să mă trezesc dimineața, deci matinal exclus, iar seara vreau tihnă. Mă simt bine cu mine de la ora 10:00, deci cu mine fac schimbul”, Ramon Cotizo.

 

  1. Descrie ingredientele necesare prin care determini ascultătorii să nu îți rateze emisiunile.

„Veselie și super vibe. Cine ar refuza o emisiune care îți dă o stare de bine? Asta facem noi, la Matinalii Digi FM”, Beatrice Ghiciov.

Eu vin la radio cu un singur gând şi cu un singur ingredient pe care îl scot din „buzunar": zâmbetul. Dacă reuşesc să montez cât mai multe zâmbete înseamnă că am fost convingător pentru ediţiile viitoare. Pe-acest ingredient pariez eu - pe tonus, pe energie, stare de spirit. Şi acest detaliu nu se întreţine decât cu onestitate şi cu o predispoziţie permanentă spre lucrurile frumoase şi amuzante ale vieţii”, Bogdan Ciuclaru, Matinalii Digi FM.

Echilibru și bun-simț. Plus că nici nu mă iau prea în serios, cred că ajută”, Bogdan Miu, Matinalii Digi FM.

„Păi dacă spun ingredientele, cineva o să le fure și riscăm să ne dăm în judecată pe rețetă precum Jamila și cealaltă...”, Vlad Craioveanu.

Cald, prietenos, optimist până la capăt, sincer, exemplar de imperfect, empatic, autoironic și foarte tont uneori. Păi ia să vedem, se regăsește cineva în ceva de aici?:)”, Nono Semen.

Sinceritate, teme actuale, discurs liber, invitați pertinenți, ascultători inteligenți”, Adrian Cojocaru, Omul Potrivit.

„Zâmbetul mereu pe buze. Optimismul. Râsul sănătos și deloc fals. Glumele - la 5 proaste îmi iese una bună”, Ramon Cotizo.

 

 

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Recomandări DigiFM
The Funeral Ceremony Of Ukrainian First President Leonid Kravchuk, Kyiv, Ukraine - 17 May 2022
Olena Zelenska: Avem ghinionul de a avea un vecin care îşi arată...
zincenko
Emoții pentru fotbalistul ucrainean al lui Manchester City
get
Covasna, mereu primitoare cu Matinalii Digi FM
Pe aceeași temă
780x530(54)
2 Matinali și Jumătate fac emisie, din nou, din Covasna
6
Matinalii Digi FM - Vizită în premieră cu Andreea Bălan la Muzeul Grigore Antipa
WhatsApp Image 2022-05-08 at 10.13.54 AM
Sărbătoare în echipa Matinalilor Digi FM
780x440
Acasă cu Matinalii Digi FM
Te-ar putea interesa și
IASI - MURAL - CRIZA UCRAINA - 2 MARTIE 2022
Mărturia unui ucrainean din Odessa: E imposibil de prezis cum se va termina războiul. Sper ca...
radu paraschivescu 5
Sfaturile lui Radu Paraschivescu pentru Bogdan Ciuclaru
fetite mos nicolae digifm
Matinalii Digi FM, spiridușii lui Moș Nicolae pentru copii ale căror ghetuțe ar fi rămas goale
paul surugiu fuego
Paul Surugiu (Fuego), la Digi FM: Celebrăm România doar când ne aducem aminte
Partenerii noștri
Digi24 Război în Ucraina. 87 de morți după atacul asupra unei baze ucrainene.13.000 de anchete privind crime de război sunt în desfășurare
Război în Ucraina. 87 de morți după atacul asupra unei baze...
DigiSport Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara joacă marți la Roland Garros. Programul meciurilor
Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara joacă marți la Roland...
PeRoz Un bărbat a călătorit 8.000 de kilometri pentru a o întâlni pe tânăra pe care a cunoscut-o pe Tinder. Cum a decurs totul e viral
Un bărbat a călătorit 8.000 de kilometri pentru a o întâlni pe tânăra pe...
Film Now Courtney Love, dezvăluiri neașteptate despre Johnny Depp, în timp ce actorul continuă lupta în tribunal cu Amber Heard: ”Mi-a salvat viața!”
Courtney Love, dezvăluiri neașteptate despre Johnny Depp, în timp ce...
Digi World Ce semne îți dă organismul când există o deficiență de vitamina D. Copiii sunt mai afectați
Ce semne îți dă organismul când există o deficiență de vitamina D. Copiii...
Digi Animal World O femeie a văzut pe stradă un pui ce părea a fi de pisică și l-a luat acasă. Ce s-a întâmplat apoi e viral
O femeie a văzut pe stradă un pui ce părea a fi de pisică și l-a luat...
ProFM Alexandra Stan recunoaște că a fost în situații limită: "Am încercat de două ori să-mi iau viața. Nu găseam niciun motiv să trăiesc"
Alexandra Stan recunoaște că a fost în situații limită: "Am încercat de...
Digi Life Chipul prințului William, gravat pe o monedă de 5 lire sterline, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Ducele de Cambridge împlinește 40 de ani
Chipul prințului William, gravat pe o monedă de 5 lire sterline, cu ocazia...
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digifm.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate