Lansarea candidaturii lui Mihai Chirica la Primăria Iași nu trece neobservată. Fostul social-democrat, devenit între timp liberal, a comis o gafă majoră în discursul său, scrie G4media.ro.

Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri, a spus Mihai Chirica. 

Primarul ieșean a ajuns în PNL grație ministrului Costel Alexe, șeful liberalilor ieșeni, deși mulți dintre membrii partidului s-au opus. Aceștia din urmă i-au reproșat atât apartenența la PSD, cât și afacerile imobiliare controversate. Pe de altă parte, inclusiv președintele Klaus Iohannis a dezaprobat în repetate rânduri traseismul politic din ultima perioadă.

Iată discursul:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Video: G4media.ro.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM. Ca să știi!