Acum la Digi FM Audienta nationalã LIVE - ON AIR

La Digi FM câștigi zeci de carduri de carburant Marele premiu: Combustibil de 5000 lei!

Concurs încheiat Câștigă din plin la Digi FM 2023

Mare bucurie mare pentru toți cei care urmăresc concursul Câștigă din plin la Digi FM. Pornim o nouă ediție cu super premii, care aduc zilnic participanților posibilitatea de a căștiga două carduri încărcate cu super carburant MOL EVO Plus în valoare totală de 600 lei. În plus, ÎN FINALA, toți participanții au o șansă la PREMIUL CEL MARE: UN CARD DE COMBUSTIBIL DE 5000 LEI!

Matinalii Digi FM și Ramon Cotizo au grijă de buzunarul ascultătorilor Digi FM.

Începând de luni 23 octombrie și până pe 1 decembrie 2023, zilnic, de luni până vineri, ascultătorii Digi FM pot câștiga zilnic carduri de carburant MOL EVO Plus cu triplu efect în valoare totală de 600 lei și prin înscriere, au șansa la premiul cel mare, un card încărcat cu combustibil în valoare de 5000 lei.

Tot ce au de făcut este să asculte Digi FM, să se înscrie prin SMS la nr scurt 3815 cu textul „ Plin Digi FM”, dimineața, la Matinalii Digi FM, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru. Apoi să aștepte să vadă daca sunt extrași și câștigători ai premiului zilei în emisiunea lui Ramon Cotizo, între 10.00 și 13.00.

Poate că nu toată lumea care se înscrie, câștigă premiul zilei, dar cu siguranță toți cei care se înscriu au o șansă la finala din 1 decembrie: Toți înscrișii care nu au câștigat premiile zilnice, intră în tragerea la sorți din finală și au șansa la un card de carburant încărcat cu 5000 lei. Carburant pentru an!

Așadar, multă baftă și atenție la programele Digi FM!

Matinalii Digi FM se ocupă cu înscrierile și Ramon Cotizo pune corazon în premiile zilnice. Urmeză CÂȘTIGĂ DIN PLIN la Digi FM.

Nota partenerului:
Pe baza unor investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, MOL a îmbunătățit formula carburanților MOL EVO premium și standard, asigurând creșterea eficienței motorului, pe baza unui conținut mai ridicat de aditivi și a unor rețete îmbunătățite. Noii carburanți premium MOL EVO Plus oferă un efect triplu: performanță mai bună, prelungesc durata de viață a motorului și diminuează cantitatea de emisii de dioxid de carbon.

* click dreapta Save link as/ Salvează ca pentru a vizualiza documentele.

Recomandări DigiFM
RALUCA
Raluca Hatmanu: Destinațiile europene sunt afectate de supraturism...
Head coach of Romania Edward Iordanescu speaks on a press conferece at Bilino Polje Stadium on June 6, 2022, in Zenica, Bosnia and Herzegovina, ahead of UEFA Nations League match between Bosnia and Herzegovina and Romania. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Lotul României la Euro 2024. Cine este cel mai valoros jucător
Coldplay in concert at Ullevi Arena, Gothenburg, Sweden - 08 Jul 2023
Membrii trupei Coldplay s-au plimbat pe Lipscani înaintea primului...
Daniel Bîrligea in lotul pentru EURO 2024
Cine este Daniel Bîrligea, surpriza din lotul României pentru Euro...
Alte concursuri
1200
Te descurci și câștigi! Asculți Digi FM și poți câștiga zilnic sute și mii de euro!
vacante fara sfarsit 1200x630
Cel mai lung concurs radio se mută la mare! VACANȚE FĂRĂ SFÂRȘIT continuă la Digi FM
Concurs încheiat piesa de 1000 euro 2
Piesa de 1000 de euro! Recunoaște artistul și câștigă cu Digi FM
Concurs încheiat storytelling-4203628_1280
Știri de poveste cu Giusto Natura la Digi FM