Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

12426 articole scrise de Gabriel Tudor

Analize de sânge

Criza de sânge din spitale se va adânci. Donatorii nu vor mai primi nimic

Din 2020, donatorii de sânge nu vor mai fi recompensați cu nimic. De vină este o directivă a Uniunii Europene, pe care țara noastră trebuie să o adopte.

airplanes-airport-blur-322819

Tot mai multe femei tinere pleacă din țară

Tot mai multe femei aleg să plece din țară, în căutarea unui trai mai bun. De la an la an, vârsta celor care părăsesc România scade.

xwlxlxyntdbcoiwmz35l

Boyzone se despart, după 25 de ani

Trupa Boyzone își ia adio de la fanii săi. În noiembrie va începe ultimul turneu, prin care își vor promova cel din urmă album, intitulat sugestiv „Thank You & Goodnight”.

41936c54520358a523ad41721c2313ee

Frumusețe după calamitate: vulcanul din Hawaii erupe pietre prețioase!

După lava care a distrus tot în cale, în Hawaii apar pe drumuri... pietre prețioase. E vorba de olivine, cristale verzi aruncate de vulcanul Kilauea, care continuă să erupă, amenințând casele localnicilor, dar și formând o nouă peninsulă.

watching-tv

Persoanele cu deficiențe de auz ar putea urmări și filme românești, cu ajutorul subtitrărilor

Persoanele care nu aud bine sau deloc ar putea urmări și filmele românești. Deputații au adoptat un proiect care va obliga televiziunile să subtitreze chiar și filmele și documentarele realizate în limba română.

california-still-x16x9

California s-ar putea împărți în trei state. Americanii sunt chemați la vot, la toamnă

Locuitorii Californiei vor alege, la toamnă, dacă sunt sau nu de acord cu împărțirea Californiei în trei state separate.

DfU_GtyW4AAvgbQ

Adio Yahoo Messenger! Cel mai popular program de chat al anilor 2000 dispare pe 17 iulie

Yahoo renunță la celebrul Messenger și îl închide la mijlocul lunii viitoare. Programul va fi desființat pe 17 iulie, la doar un an după ce și AOL Instant Messenger a fost închis din același motiv: compania se orientează către instrumente mai potrivite consumatorilor săi.

hering-pe-post-de-somon-1024x1024

Ce mai găsim în supermarket: hering în culorile somonului

Pe rafturile supermarket-urilor găsim orice, uneori și produse care sfidează legile naturii. Așa se face că heringul (pește alb) a ajuns să fie vândut cu etichetă de somon (grație coloranților). Firma producătoare este Ocean Fish.