Acum la Digi FM GNARLS BARKLEY - Crazy

12426 articole scrise de Gabriel Tudor

Manual de Geografie cu greșeli

Manualul de Geografie pentru clasa a VI-a va fi retipărit

Decizia vine după o analiză amănunțită, în urma căreia s-a constatat că numeroasele greșeli nu pot fi corectate printr-o simplă erată.

Avion TAROM, călătorii, deplasări, excursii, turism

Plimbările parlamentarilor, 500.000€ din banii noștri

Parlamentarii au avut în total în primele 6 luni ale acestui an 175 de deplasări. Cei mai mulți au călătorit în Franța și în Belgia. Au fost însă destul de mulți și în Germania și Italia.

Alte câteva mii de medicamente vor dispărea din farmacii

Potrivit Asociației Producătorilor de Medicamente Generice, 60% dintre ele sunt fabricate în România și costă cel mult 25 de lei. Peste 8 milioane și jumătate de pacienți vor fi afectați.

Bacalaureat

Au început probele orale ale Bacalaureatului de toamnă

Săptămâna a început cu Limba română, iar marți este programată evaluarea orală la Limba maternă. Urmează apoi Competențele digitale și Limba străină.

Furtună, ploaie, fulgere, trăsnet, vijelii

Săptămâna începe cu vreme urâtă. S-au anunțat ploi și vijelii

Atmosfera va deveni instabilă în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și local în Oltenia și la munte. Vor cădea averse cu frecvente descărcări electrice și intensificări de vânt ce vor lua aspect de vijelie.

Spitalul Universitar hol

O bacterie periculoasă a fost depistată în Spitalul Universitar București

În urmă cu o săptămână au fost recoltate probe din această sală, iar vineri bacilul piocianic a fost depistat într-un filtru de apă al spălătorului.

Mesaj anti-PSD pe Dunăre

Sloganul anti-PSD a apărut și pe Dunăre. E în varianta „tradusă”

O mică insulă formată pe Dunăre te întâmpină cu celebrul slogan anti-PSD, dar nu în varianta obscenă, ci într-una cenzurată în stilul traducerilor făcute pe vremuri de Irina Margareta Nistor.

Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea a luat foc

Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea a fost distrus de un incendiu

Focul a fost atât de violent, încât mai multe turnuri au început să se prăbușească. 100 de pompieri s-au luptat cu flăcările timp de trei ore.